Bandos Maldives

Destinácia: Maldivy » Kaafu Atol

****x
Bandos Maldives
Bandos Maldives Bandos Maldives Bandos Maldives
Bandos Maldives Bandos Maldives Bandos Maldives













Termín: od 4.11.2024 do 12.11.2024 - 9/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1336852
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia / plná penzia / all Inclusive
Kód termínu: 84079998
Cena od: 1 439,00 €
+ príplatky od: 399,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Potápanie, Baby friendly


Bandos Maldives   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum detský kútik miniklub tenis aerobik wellness, spa biliard šnorchlovanie windsurfing, surf potápačské centrum vodné lyže kajak, kanoe katamarán bedminton jacuzzi, vírivka nákupná pasáž TV detský bazén babysitting detské ihrisko piesočnatá pláž vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od letiště: 8 km
Popis:
Takmer kruhový ostrov (600 x 400m) sa nachádza v blízkosti letiska v North Male Atoll. Je obklopený tyrkysovou lagúnou a piesočnatou plážou, z ktorej je možný priamy prístup do domáceho korálového útesu. Doba transferu loďou je cca 15minút. Ostrov ponúka kyvadlovú dopravu 24h.

Vybavenie:
Tento obľúbený rezort s 215 izbami ponúka otvorenú vstupnú halu s recepciou a Wi-Fi pripojenie na internet (v cene), otvorený bufet a 3 a la carte reštaurácie, kaviareň, 3 bary a obchod so suvenírmi. Tropické záhrady, bazén so slnečnou terasou a swim-up bazénový bar Vás pozývajú na leňošenie.

Pláž:
Hotel sa nachádza priamo na mierne zvažujúcej, pieskovej pláži.

Zábava a šport:
Zadarmo: fitness a aerobic. Za príplatok: tenis, bedminton, biliard, výbava na šnorchlovanie, PADI potápačská škola s nemecky hovoriacími učiteľmi, plachtenie, katamarán, windsurfing, vodné lyžovanie, parasailing a kajaky a rôzne procedúry vo Wellness & Spa centre "Orchid-Spa". Hotel organizuje rôzne animácie a večernú zábavu so živou hudbou, tancom a karaoke. Integrovaný detský bazén, detský klub a detské ihrisko, starostlivosť o dieťa zdarma (3-12 rokov) od 8:00 do 17:00. Po 17.00 hod hotel ponúka stráženie malých detí (1-2 rokov) za poplatok.

Stravovanie:
raňajky, polpenzia, plná penzia alebo all inclusive. Raňajky, obed aj večera formou bufetu. Služby all inclusive zahŕňajú raňajky, obedy, večere, kávu a čaj (15:30 - 17:00 hod.), nealkoholické nápoje, vodu, pivo, víno a miestne alkoholické nápoje vždy v príslušnom otvorenom bare.

Vybavenie izieb:
Dvojlôžkové izby - sú zariadené v miestnom štýle (veľkosť cca 38 m2) a sú umiestnené v bungalovoch s 4 jednotkami. Majú sprchu / WC, fén, telefón, trezor, satelitná TV, Wi-Fi (v cene), minibar (za poplatok), kávovar / set na prípravu čaju, klimatizáciu, posedenie a terasu. Deluxe izby - nachádzajú sa v dvojlôžkových bungalovoch orientovaných na morskú stranu (veľkosť cca 54 m2) a s inak rovnaký, zariadením ako dvojlôžkové izby. Záhradné vilky - nachádzajú sa v strede ostrova rozdelených do dvojitých viliek ( veľkosť cca 38 m2). Majú rovnaké vybavenie ako dvojlôžkové izby aj s terasou a posedením. Jacuzzi plážové vilky - nachádzajú priamo na pláži (veľkosť cca 90 m2). Okrem rovnakého vybavenia majú veľkú otvorenú kúpeľňu s jacuzzi.


Popis:
Tropické záhrady, bazén so slnečnou terasou a swim-up bazénový bar Vás pozývajú na leňošenie. Integrovaný detský bazén, detský klub a detské ihrisko, starostlivosť o dieťa zdarma (3-12 rokov) od 8:00 do 17:00. Po 17.00 hod hotel ponúka stráženie malých detí (1-2 rokov) za poplatok.
 

Kalkulácia zájazdu:

Bandos Maldives:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)