Velassaru Maldives

Destinácia: Maldivy » Kaafu Atol

****+
Velassaru Maldives
Velassaru Maldives Velassaru Maldives Velassaru Maldives
Velassaru Maldives Velassaru Maldives Velassaru Maldives












Termín: od 4.11.2024 do 12.11.2024 - 9/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1336812
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia / plná penzia / all Inclusive
Kód termínu: 84079799
Cena od: 2 299,00 €
+ príplatky od: 399,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Potápanie


Velassaru Maldives   ****+      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi fitness centrum tenis wellness, spa šnorchlovanie potápačské centrum lekárska služba nákupná pasáž práčovňa, čistiareň TV jóga piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od letiště: 12 km
Popis:
rezort (450 x 150 metrov) vhodný pre náročnú klientelu vyhľadávajúcich skvelý servis a pokojnú dovolenku. Transfer rýchloloďou trvá cca 25 minút, vzdialenosť od letiska 12 km. Nachádza sa tu 83 plážových viliek a bungalovov a 44 vodných víl. Jemný biely piesok, krištáľovo čisté more a krásna lagúna s nádherným výhľadom na západ slnka.

Vybavenie:
päť reštaurácii a dva inovatívne bary, 24-hodinový hosťovský servis s viacjazyčným personálom, práčovňa, Wi-Fi, butik, fotografické služby, doktor v rezidencii, zmenáreň, fitness centrum, Velassaru salónik, tenisový kurt, šnorchlovanie so sprievodcom na domácom útese, dvakrát týždenne, lekcia jogy, TV s bezplatnými filmami, nekonečný bazén s výhľadom na pláž a oceán, potápačská škola s certifikáciou PADI, vodné športy, morský biológ na mieste, bezplatné vybavenie na šnorchlovanie, kúpele Velassaru.

Pláž:
s jemným bielym pieskom.

Zábava a šport:
tenis, jóga, potápanie, vodné športy, rybolov, výlety, plavby, živá hudba.

Stravovanie:
raňajky formou bufetu. Možnosť príplatku na polpenziu, plnú penziu, prípadne plnú penziu s nápojom počas jedla (vybrané nealkoholické a alkoholické nápoje). Kreatívne teppanyaki, indická, oceánska kuchyňa, čerstvé morské plody a obľúbené medzinárodné jedlá robia zo stravovania na Velassaru skutočné potešenie.

Vybavenie izieb:
trezor, Wi-Fi, LCD TV a DVD prehrávač, IPTV on-line zábavný a rekreačný informačný systém, individuálne regulovaná klimatizácia, stropný ventilátor, telefón, minibar, zariadenie na prípravu čaju a kávy, župan a papuče , sušič vlasov, plážová taška, plážové osušky, záhradná kúpeľňa so sprchovacím kútom, vnútorná sprcha.

Poznámka:
Maximálne 2 dospelé osoby + 1 dieťa do 12 rokov alebo 3 dospelé osoby na izbe.


Popis:
 24-hodinový hosťovský servis s viacjazyčným personálom, šnorchlovanie so sprievodcom na domácom útese, dvakrát týždenne, lekcia jogy, potápačská škola s certifikáciou PADI, bezplatné vybavenie na šnorchlovanie, kúpele Velassaru.
 

Kalkulácia zájazdu:

Velassaru Maldives:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)