Cocoon Maldives

Destinácia: Maldivy » Lhaviyani Atol

*****
Cocoon Maldives
Cocoon Maldives Cocoon Maldives Cocoon Maldives
Cocoon Maldives Cocoon Maldives Cocoon Maldives













Termín: od 4.11.2024 do 12.11.2024 - 9/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1336814
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 84079809
Cena od: 2 899,00 €
+ príplatky od: 399,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Potápanie, Baby friendly


Cocoon Maldives   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar večerný program fitness centrum miniklub aerobik wellness, spa biliard potápačské centrum diskotéka nákupná pasáž práčovňa, čistiareň herňa TV detské ihrisko piesočnatá pláž vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od letiště: 120 km
Popis:
Novopostavený rezort prináša na Maldivy kombináciu súčasného talianskeho dizajnu a jedinečnej atmosféry maldivských ostrovov. Vstupná hala s hojdačkou vám hneď navodí dovolenkový relax. Hotel je postavený v juhovýchodnej časti Lhaviyanina, na ostrove s rozmermi 400 x 150 metrov v prostredí bujnej vegetácie s krásnymi plážami a plytkými lagúnami. Ostrov je od letiska Male vzdialený približne 30 minút hydroplánom.

Vybavenie:
Užite si kulinárske špeciality v 3 reštauráciách a baroch. K dispozícii sú tiež 4 obchody a obchodné centrum. Mini klub (2 - 11 rokov), vonkajšie detské ihrisko a herňa. Recepcia s nepretržitou prevádzkou, zmenárňou, rezerváciou vstupeniek, úschovňou batožiny a so službou concierge. K dispozícii je práčovňa, čistiareň, služba žehlenia.

Pláž:
Pláž z jemného svetlého piesku priamo pri hoteli, plytké lagúny, koralový útes cca 250 metrov.

Zábava a šport:

Posilňovňa, aerobick, biliard, vodné športy, potápanie, výlety, rybolov, wellness. Vo večerných hodinách živá hudba, diskotéky, karaoke. Tradičné maldivské vystúpenie Bodu Beru.


Stravovanie:

All inclusive. K dispozícii sú reštaurácie Octopus (medzinárodná kuchyňa, bufetová), a´la carte reštaurácia Manta restaurant, Kurum Bar (na pláži, drinky a ľahké občerstvenie počas celého dňa), Palm Square (zariadená v arabskom štýle, servíruje morské plody) a Loabi Loabi (bar pri bazéne, každý večer naživo vystúpenia Dj´s, pool party).


Vybavenie izieb:
Beach Villa: cca 50 m2, kúpeľňa so sprchovacím kútom, klimatizácia, stropný ventilátor, satelitná TV, telefón s priamou voľbou, trezor, servis na prípravu kávy / čaju, minibar (za poplatok) a terasou s priamym prístupom na pláž. Beach Suites: cca 70 m2, posteľ v strede miestnosti a obývacia izba, inak zariadené ako plážové vily. Pool Beach Suites: s rovnakými zariadením ako je Beach Suites. Beach Suites majú vlastný bazén na terase. Lagoon Villas: cca 65 m2. Postavený na koloch nad lagúnou, priestranná obývacia časť s pohodlná pohovka. Lagoon Suites: cca 70 m2, inak vybavené ako Lagoon Villas.


Popis:
Hotel je postavený v juhovýchodnej časti Lhaviyanina, na ostrove s rozmermi 400 x 150 metrov v prostredí bujnej vegetácie s krásnymi plážami a plytkými lagúnami. Wellness. Vo večerných hodinách živá hudba, diskotéky, karaoke. Tradičné maldivské vystúpenie Bodu Beru.
 

Kalkulácia zájazdu:

Cocoon Maldives:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)