Kuramathi Island Resort

Destinácia: Maldivy » Severné Ari Atol

****x
Kuramathi Island Resort
Kuramathi Island Resort Kuramathi Island Resort Kuramathi Island Resort
Kuramathi Island Resort Kuramathi Island Resort Kuramathi Island Resort














Termín: od 4.11.2024 do 12.11.2024 - 9/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1336832
letecká
Doprava: letecká
Strava: plná penzia / all Inclusive
Kód termínu: 84079899
Cena od: 2 869,00 €
+ príplatky od: 399,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Potápanie, Baby friendly


Kuramathi Island Resort   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi večerný program fitness centrum miniklub tenis wellness, spa volejbal windsurfing, surf potápačské centrum vodné lyže kajak, kanoe katamarán jacuzzi, vírivka diskotéka lekárska služba TV detský bazén detské ihrisko piesočnatá pláž vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od letiště: 65 km
Popis:
Kuramathi, jedno z prvých letovísk na Maldivách, je ostrov, ktorý ponúka množstvo víl, početné kulinárske zážitky, rozmanité vybavenie a príjemné služby. Kuramathi sa nachádza 56 km západne od medzinárodného letiska v Male a ostrov je dlhý asi 1,8 km. Transfer hydroplánom trvá 25 minút alebo 90 minút rýchlo člnom. Hotelové vily sú roztrúsené okolo sviežich záhrad, s výhľadom na odľahlé oblasti dlhých pláží alebo nad vodou.

Vybavenie:
niekoľko reštaurácií (indická, thajská, medzinárodná a iné) a barov, kúpele, potápačské centrum a kurzy, exkurzie, lekárske centrum s hyperbarickou komorou a európskymi lekármi, Aqua Sports & Fun, ekologické centrum, prechádzky prírodou, detský klub Bageecha s vonkajším ihriskom, 3 plavecké bazény umiestnené okolo ostrova, detský bazén, jacuzzi, plne vybavená telocvičňa, osvetlený tenisový kurt.

Pláž:
s jemným bielym pieskom.

Zábava a šport:
centrum vodných športov (windsurfing, vodné lyže, kanoe, katamarány a iné), potápačské centrum vybavené dekompresnou komorou, volejbal, tenis, živá hudba, karaoke, diskotéka.

Stravovanie:
plná penzia – raňajky, obedy a večere formou bufetu. Okrem troch hlavných medzinárodných reštaurácií formou bufetu, ktoré podávajú raňajky, obedy a večere, má Kuramathi deväť A la carte reštaurácií. Šesť barov okolo ostrova podáva klasické a tropické koktaily. Kuramathi je jedno z mála stredísk na Maldivách, ktoré ponúka rôzne typy balíkov all inclusive, ktoré sú navrhnuté tak, aby vyhovovali vašim potrebám.

Vybavenie izieb:
polootvorená kúpeľňa, sprchovací kút, horúca a studená voda, ventilátor, klimatizácia, fén, osušky do kúpeľa a na pláž, župany, vybavenie kúpeľne, minibar, trezor, telefón, zariadenia na prípravu kávy / čaju, TV s plochou obrazovkou, DVD prehrávač, Wi-Fi, ležadlá.

Poznámka:
Maximálne 2 osoby + 1 dieťa do 12 rokov alebo 3 dospelé osoby na izbe.


Popis:
Niekoľko reštaurácií (indická, thajská, medzinárodná a iné) a barov, kúpele, potápačské centrum a kurzy, exkurzie, lekárske centrum s hyperbarickou komorou a európskymi lekármi, Aqua Sports & Fun, ekologické centrum, prechádzky prírodou, detský klub Bageecha s vonkajším ihriskom, 3 plavecké bazény umiestnené okolo ostrova, detský bazén, jacuzzi, plne vybavená telocvičňa, osvetlený tenisový kurt.
 

Kalkulácia zájazdu:

Kuramathi Island Resort:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)