Sun Siyam Iru Fushi

Destinácia: Maldivy » Severný Noonu Atol

*****
Sun Siyam Iru Fushi
Sun Siyam Iru Fushi Sun Siyam Iru Fushi Sun Siyam Iru Fushi
Sun Siyam Iru Fushi Sun Siyam Iru Fushi Sun Siyam Iru Fushi













Termín: od 4.11.2024 do 12.11.2024 - 9/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1336840
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia / plná penzia / all Inclusive
Kód termínu: 84079938
Cena od: 2 289,00 €
+ príplatky od: 399,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Potápanie


Sun Siyam Iru Fushi   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi fitness centrum tenis wellness, spa biliard šnorchlovanie windsurfing, surf potápačské centrum jacuzzi, vírivka diskotéka kaderníctvo nákupná pasáž TV jóga piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od letiště: 174 km
Popis:
52-akrový rezort, ktorý sa nachádza v centre atolu Noonu. Rezort ponúka 221 priestranných víl pri pláži a nad vodou, bazén s nekonečným okrajom len pre dospelých, z ktorého je výhľad na Indický oceán a rodinný bazén vo sviežom tropickom prostredí. Resort sa môže sa pochváliť nádherným vlastným útesom a záhradou Nemo, kde sa hostia môžu venovať šnorchlovaniu s bezplatným vybavením. Hotel je vzdialený 45 minút letu hydroplánom z medzinárodného Letiska Malé.

Vybavenie:
221 izieb, hlavná reštaurácia (medzinárodná kuchyňa a morské plody), 5 a la carte reštaurácií (ázijská, grill, stredomorská, sushi), vínna pivnica, fajčiarsky salónik, 5 barov, knižnica, internetová kaviareň, Wi-Fi vo všetkých verejných priestoroch, butik, nočný klub, diskotéka, kaderníctvo, 2 bazény, ležadlá, slnečníky a plážové uteráky v cene.

Pláž:
krásna pláž s jemným bielym pieskom priamo pri hoteli.

Zábava a šport:
fitness centrum, tenisové kurty, biliard, stolové hry, karoke salónik,  vodné športy, plachtenie, windsurfing, fly boarding, potápanie, šnorchlovanie, joga, meditácia, wellness centrum The Spa by Thalgo France.

Stravovanie:
rôzne možnosti stravovania: raňajky, polpenzia, plná penzia, all inclusive. V rezorte sa nachádza 15 reštaurácií, kaviarní a barov so širokým výberom nápojov a medzinárodných jedál vrátane stravovania formou bufetu s prípravou jedál pred očami hostí. Hostia si môžu vychutnať aj súkromné stolovanie na pláži.

Vybavenie izieb:
Beach Villas: cca 125 m2, servis na prípravu kávy a čaju, minibar, klimatizácia, stropný ventilátor, trezor, telefón, satelitný TV, CD/DVD prehrávač, Wi-Fi (v cene), napoly otvorená kúpeľňa, súkromná záhrada, jacuzzi vaňa, integrovaná dokovacia stanica pre iPod, vonkajšia sprcha, WC, sušič vlasov, župany a papuče, priestranná veranda s výhľadom na pláž, ležadlá, nemá priamy výhľad na oceán kvôli bujnej vegetácii. Ďalšie typy izieb: Deluxe Beach Villas, Sunrise Deluxe Beach Villas, Water Villas, Horizon Water Villas, Pool Beach Villas.


Popis:
52-akrový rezort, ktorý sa nachádza v centre atolu Noonu. Rezort ponúka 221 priestranných víl pri pláži a nad vodou, bazén s nekonečným okrajom len pre dospelých, z ktorého je výhľad na Indický oceán a rodinný bazén vo sviežom tropickom prostredí. Resort sa môže sa pochváliť nádherným vlastným útesom a záhradou Nemo, kde sa hostia môžu venovať šnorchlovaniu s bezplatným vybavením.
 

Kalkulácia zájazdu:

Sun Siyam Iru Fushi:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)