Bluebay Lanzarote

Destinácia: Kanárske ostrovy » Lanzarote » Costa Tequise

***xx
Bluebay Lanzarote
Bluebay Lanzarote Bluebay Lanzarote Bluebay Lanzarote
Bluebay Lanzarote Bluebay Lanzarote Bluebay Lanzarote



Termín: od 9.5.2024 do 16.5.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1292595
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 80718036
Cena od: 797,40 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Exotické zájazdy, Baby friendly


Bluebay Lanzarote   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program fitness centrum miniklub tobogán tenis biliard TV detský bazén detské ihrisko piesočnatá pláž
Hotelový komplex je vhodnou voľbou pre všetky vekové kategórie dovolenkárov a pre tých, ktorí chcú stráviť príjemné chvíle v peknom prostredí.

Poloha:
Hotel sa nachádza v stredisku Costa Teguise, najbližšie markety či reštaurácie nájdete už v okolí hotela, no centrum oblasti je vzdialené cca 2 km. Komplex sa nachádza 15 km od letiska

Vybavenie:
 recepcia, lobby,  reštaurácia,  bar, lounge bar, vonkajší bazén, detský bazén so šmykľavkou, slnečná terasa s ležadlami a slnečníkmi,  miniklub, detské ihrisko, WI-FI pripojenie, úschovňa batožiny,animácie, tenisový kurt, ihrisko, posilňovňa, biliard

Ubytovanie:

Komplex tvoria nízkopodlažné apartmánové domčeky a ponúka jednospálňové (spálňa a obývacia časť s prístelkou formou pohovky) alebo dvojspálňové apartmány (dve spálne a obývacia časť s prístelkou formou pohovky). Kúpeľňa, sprcha, WC, sušič na vlasy, kuchynka, chladnička, klimatizácia, TV, WI-FI pripojenie, trezor (za poplatok) a terasu alebo balkón.


Stravovanie:
all inclusive formou bufetových stolov. All inclusive – raňajky, obedy, večere v hotelovej reštaurácii v hlavnej budove. Počas dňa snack, zákusok, čaj alebo káva v snack bare, vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje miestnej výroby.

Pláž:
V oblasti Costa Teguise sa nachádza niekoľko piesočnatých pláži (miestami kamenistý vstup do mora), na ktoré sa dostanete príjmenou prechádzkou. Najbližšie k hotelu je pláž Playa Bastian (cca 650 m), pláž Playa del Jablillo (cca 1,1 km) a najväčšia je pláž Playa de las Cucharas (cca 1,2 km).


Popis:
K dispozícii bazén, detský bazén so šmykľavkou, slnečná terasa s ležadlami a slnečníkmi,  miniklub, detské ihrisko, animácie, tenisový kurt, ihrisko, posilňovňa, biliard.
 

Kalkulácia zájazdu:

Bluebay Lanzarote:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)