Bluebay Lanzarote

Destinácia: Kanárske ostrovy » Lanzarote » Costa Tequise

***xx
Bluebay Lanzarote
Bluebay Lanzarote Bluebay Lanzarote Bluebay Lanzarote
Bluebay Lanzarote Bluebay Lanzarote Bluebay Lanzarote



Termín: od 9.5.2024 do 16.5.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1324039
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 84086923
Cena od: 623,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Bluebay Lanzarote   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi fitness centrum miniklub tobogán tenis biliard TV detský bazén detské ihrisko piesočnatá pláž
Od pláže: 650 m
Od centra: 2 km
Od letiště: 15 km
Úvod:
Hotelový komplex je vhodnou voľbou pre všetky vekové kategórie dovolenkárov a pre tých, ktorí chcú stráviť príjemné chvíle v peknom prostredí zaujímavého ostrova Lanzarote.

Poloha:
Hotel je situovaný v dovolenkovom stredisku Costa Teguise, najbližšie markety či reštaurácie nájdete už v okolí hotela, no centrum oblasti je vzdialené cca 2 km. Najbližšia pláž je vzdialená 650 m od hotela, no v okolí nájdete hneď niekoľko pekných pláži, ktoré sú dostupné príjemnou prechádzkou. Komplex sa nachádza 15 km od letiska.

Hotel:
vstupná hala s recepciou, lobby, bufetová reštaurácia, pool bar, lounge bar, vonkajší bazén, detský bazén so šmykľavkou, slnečná terasa s ležadlami a slnečníkmi, záhrada, miniklub, detské ihrisko, WI-FI pripojenie, úschovňa batožiny, medzinárodný hotelový program, tenisový kurt, ihrisko, posilňovňa, biliard

Izby:
Komplex tvoria nízkopodlažné apartmánové domčeky a ponúka jednospálňové (spálňa a obývacia časť s prístelkou formou pohovky) alebo dvojspálňové apartmány (dve spálne a obývacia časť s prístelkou formou pohovky). Všetky apartmány majú vlastnú kúpelňu so sprchou a WC, fén, kuchynku, chladničku, klimatizáciu, TV, WI-FI pripojenie, trezor (za poplatok) a terasu alebo balkón.

Stravovanie:
all inclusive formou bufetových stolov. All inclusive – raňajky, obedy, večere v hotelovej reštaurácii v hlavnej budove. Počas dňa medzi jedlami ľahké občerstvenie, zákusok, čaj alebo káva v snack bare, vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje miestnej výroby.

Pláž:
V oblasti Costa Teguise sa nachádza niekoľko piesočnatých pláži (miestami kamenistý vstup do mora), na ktoré sa dostanete príjmenou prechádzkou. Najbližšie k hotelu je pláž Playa Bastian (cca 650 m), pláž Playa del Jablillo (cca 1,1 km) a najväčšia je pláž Playa de las Cucharas (cca 1,2 km).


Popis:
Hotelový komplex je vhodnou voľbou pre všetky vekové kategórie dovolenkárov. V oblasti  sa nachádza niekoľko piesočnatých pláži, na ktoré sa dostanete príjmenou prechádzkou.
 

Kalkulácia zájazdu:

Bluebay Lanzarote:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)