Labranda Alyssa Suite Hotel

Destinácia: Kanárske ostrovy » Lanzarote » Playa Blanca

****x
Labranda Alyssa Suite Hotel
Labranda Alyssa Suite Hotel Labranda Alyssa Suite Hotel Labranda Alyssa Suite Hotel
Labranda Alyssa Suite Hotel Labranda Alyssa Suite Hotel Labranda Alyssa Suite Hotel




Termín: od 9.5.2024 do 16.5.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1324042
letecká
Doprava: letecká
Strava: bez stravy / raňajky / polpenzia / all Inclusive
Kód termínu: 82601197
Cena od: 663,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Labranda Alyssa Suite Hotel   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program parkovisko bazén vyhrievaný tenis stolný tenis biliard šípky TV detský bazén detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 2 km
Od centra: 2 km
Od letiště: 28 km

Úvod:
Hotel sa nachádza v príjemnom a pokojnom prostredí, vhodný pre všetky vekové kategórie a svojim návštevníkom ponúka kvalitné služby a možnosť relaxu.

Poloha:

Hotel je situovaný vo veľmi peknom a dovolenkármi obľubenom stredisku Playa Blanca. Nachádza sa v okrajovej a pokojnej časti letosviska a od živšieho centra s nákupnými možnosťami a kaviarňami je vzdialený 2,5 km. K skalnatému pobrežiu je to 600 m od hotela a k najbližšej piesočnej pláži sa dostanete príjemnou prechádzkou po pobrežnej promenáde za 1,5 km. Letisko je od hotela vzdialené 28 km.

Hotel:
vstupná hala s recepciou, bufetová hotelová reštaurácia, lobby bar, bar pri bazéne, 2 vonkajšie bazeńy pre dospelých (jeden v zimných mesiacoh vyhrievaný), detský bazén (v zimných mesiacoch vyhrievaný), ležadlá a slnečníky pri bazéne, WI-FI pripojenie zdarma, plážové uteráky za vrátnu zálohu, detské ihrisko, medzinárodné hotelové animačné programy, večerný hotelový program, bezplatné parkovanie, tenisový kurt, ihrisko, za poplatok: šípky, biliard, stolný tenis

Izby:
Komplex tvoria suity, ktoré sú rozmiestnené v rozľahlej a udržiavanej záhrade. K dispozícii sú jednospalňové (dvojlôžko a prístelka formou rozkladacej pohovky) a dvojspalňové suity (2xdvojlôžko a prístelka formou rozkladacej pohovky). Všetky suity sú vybavené vlastnou kúpelňou so sprchovacím kútom a WC, fénom, klimatizáciou, WI-FI pripojením, SAT TV. minichladničkou, trezorom (za poplatok) a balkónom alebo terasou.

Stravovanie:
polpenzia alebo all inclusive formou bufetových stolov. All inclusive – raňajky, obedy, večere v hotelovej reštaurácii v hlavnej budove. Počas dňa medzi jedlami ľahké občerstvenie, džus, čaj alebo káva, vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje miestnej výroby, v čase od 10:00 – 23:00 hod.

Pláž:
Známa a obľúbená piesočnatá plaž Flamingo je vzdialená 1,5 km od hotela a dá sa k nej dostať príjemnou prechádzkou po pobrežnej promenáde. Slnečníky, ležadlá a vodné športy na pláži sú za poplatok. 


Popis:
Hotel sa nachádza v príjemnom a pokojnom prostredí, vhodný pre všetky vekové kategórie a svojim návštevníkom ponúka kvalitné služby a možnosť relaxu.
 

Kalkulácia zájazdu:

Labranda Alyssa Suite Hotel:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)