Bluesea Gran Playa

Destinácia: Španielsko » Mallorca » Sa Coma

***xx
Bluesea Gran Playa
Bluesea Gran Playa Bluesea Gran Playa Bluesea Gran Playa
Bluesea Gran Playa Bluesea Gran Playa Bluesea Gran Playa



Termín: od 9.5.2024 do 14.5.2024 - 6/5 dní/nocí Kód zájazdu: 1323977
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 83673059
Cena od: 279,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Bluesea Gran Playa   ***xx      Zobrazit podrobnosti
internet, WiFi animačný program miniklub stolný tenis biliard detský bazén detské animácie detské ihrisko plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 400 m
Od letiště: 70 km
Úvod:

Hotel je vhodnou voľbou pre všetky vekové kategórie a svojím návštevníkom ponúka príjemný pobyt v peknom okolí s početnými možnosťami trávenia voľných chvíľ.


Poloha:

hotel sa nachádza v príjemnom prostredí letoviska Sa Coma, na východnom pobreží ostrova. Tvorí ho hlavná budova a komplex apartmánov. Svojim návštevníkom ponúka výhodnú polohu neďaleko peknej pláže, ktorá je vzdialená 400 m a v blízkosti centra, ktoré ponúka nákupné možnosti, ale aj relax a zábavu v okolitých reštauráciách, kaviarňach a baroch. Vzdialenosť od letiska je 70 km.


Hotel:

vstupná hala s recepciou, lobby, hotelová reštaurácia, bar pri bazéne, cafe bar, 3 vonkajšie bazény (z toho 1 v komplexe apartmánov), detský bazén, terasa s ležadlami a slnečníkmi zdarma, Wi-Fi pripojenie zdarma, hotelové animácie pre deti a dospelých, výťah v hlavnej budove, detské ihrisko, mini klub, úschovňa batožiny, biliard a stolný tenis (za poplatok).


Izby:

k dispozícii sú dvojlôžkové izby (možnosť 1 prístelky), junior suity, apartmány promo/economy. Izby tvorí jedna miestnosť a majú dve spojené lôžka. Junior suity majú obývaciu časť s rozkladacou pohovkou a oddelenú spálňu s dvoma spojenými lôžkami. Apartmány sa nachádzajú v anexe, v komplexe apartmánov (využívajú všetky služby a program all inclusive v hlavnej budove), majú obývaciu časť s rozkladacou pohovkou a spálňu s dvoma lôžkami. Izby a Junior suity prešli v roku 2018 kompletnou rekonštrukciou, apartmány prešli čiastočným vynovením.


Stravovanie:

raňajky, polpenzia, plná penzia alebo all inclusive formou bufetových stolov. All inclusive – raňajky, obedy, večere v hotelovej reštaurácii v hlavnej budove. Počas dňa medzi jedlami ľahké občerstvenie v snack bare, vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje miestnej výroby, v čase od 10:00 – 23:00 hod.


Pláž:

takmer kilometer dlhá piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora je vzdialená len 400 m od hotela. Plážové slnečníky a ležadlá sú za poplatok. Na pláži možnosť vodných športov a pobrežná promenáda pre príjemné prechádzky, ktorá vedia až do susedného letoviska S´Illiot.




Popis:

Hotel v peknom okolí, svojím návštevníkom ponúka výhodnú polohu neďaleko peknej pláže

 

Kalkulácia zájazdu:

Bluesea Gran Playa:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)