House of Toby

Destinácia: Veľká Británia » Anglicko » Londýn

****x
House of Toby
House of Toby House of Toby House of Toby
House of Toby House of Toby

Termín: od 5.5.2024 do 9.5.2024 - 5/4 dní/nocí Kód zájazdu: 1337398
letecká
Doprava: letecká
Strava: bez stravy
Kód termínu: 84272465
Cena od: 923,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


House of Toby   ****x      Zobrazit podrobnosti
klimatizácia trezor internet, WiFi TV
Od centra: 0 m

Poloha:
Dom Toby je novším hotelom v časti Kings Cross, ktorý sa nachádza na ulici Swinton Street, len pár krokov od železničnej stanice St. Pancras a stanice metra King's Cross St. Pancras, zároveň neďaleko stanice Euston Railway Station. Je situovaný v centre mesta, v blízkosti atrakcií, ako je British Museum alebo múzeum Madame Tussauds.

Služby hotela:
24-hodinová recepcia, WI-Fi pripojenie v hoteli, viacjazyčný personál, klimatizácia vo verejných priestoroch, hotelový trezor (za poplatok), zmenáreň, detektor dymu, 24-hodinová strážna služba

Ubytovanie:
K dispozícii sú: dvojlôžkové izby Každá štandartne zariadená izba je vybavená vlastnou kúpeľnou s WC a sušičom vlasov a TV s plochou obrazovkou.   

Stravovanie:
Možnosť stravoavnia: kontinentálne raňajky

Doprava:
Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov ako aj transfer z letiska do mesta a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.

Doporučený program:
Je na Vás ako strávite voľné chvíle. My Vám doporučujeme nasledovný program: 1.deň - Prílet do Londýna. Transfer do mesta na stanicu Victoria station a následne metrom do hotela. Individuálny program podľa času príletu. 2.deň – Prehliadka mesta: London Eye, Big Ben a parlament, Westminster Abbey, St. James´s Park, Buckinghamský palác, Trafalgárske námestie, Covent Garden, Picadilly Circus a Oxford street. 3.deň - Prehliadka mesta: Mandir, Globe theatre, Tate Museum, Millennium Bridge , St. Paul Cathedral, Tower a Tower Bridge. 4.deň - Prehliadla mesta: Hyde park, Kensingtonské záhrady, Greenwich a nultý poludník. 5.deň - Individuálny program podľa času odletu. Transfer zo stanice Victoria station na letisko. Odlet z Londýna. V prípade pobytu na 4 dni/3 noci odporúčame vynechať program 4. dňa.

Poznámka:
Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!


Cena zahŕňa:
letecká doprava, letiskové poplatky a príručná batožina, ubytovanie vo vybranom hoteli na vybraný počet nocí a s vybraným stravovaním, transfer z letiska do mesta a späť, poistenie insolventnosti

Cena nezahŕňa:
služby delegáta (program si zabezpečujú klienti individuálne), doporučený príplatok za cestovné poistenie, vstupy (múzeá a pamiatky)

Orientačné ceny vstupov:
London Eye - 30 L, Westminster Abbey - 18 L, St. Paul Cathedral - 15 L, Tower - 22 L, Globe theatre - 13,50 L, Tower Bridge - 9 L, London Pass - 1 deň 49 L, 2 dni 68 L, 3 dni 81 L


Popis:
24-hodinová recepcia, WI-Fi pripojenie v hoteli, viacjazyčný personál, klimatizácia vo verejných priestoroch, hotelový trezor (za poplatok), zmenáreň, detektor dymu, 24-hodinová strážna služba.
 

Kalkulácia zájazdu:

House of Toby:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)