Grand Riviera Princess

Destinácia: Mexiko

*****
Grand Riviera Princess
Grand Riviera Princess Grand Riviera Princess Grand Riviera Princess
Grand Riviera Princess Grand Riviera Princess Grand Riviera Princess










Termín: od 26.9.2024 do 6.10.2024 - 11/9 dní/nocí Kód zájazdu: 1302212
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 84222108
Cena od: 2 009,00 €
+ príplatky od: 399,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Exotické zájazdy, Baby friendly


Grand Riviera Princess   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum miniklub tenis wellness, spa jacuzzi, vírivka diskotéka lekárska služba nákupná pasáž práčovňa, čistiareň TV detský bazén babysitting piesočnatá pláž vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od letiště: 50 km
Popis:
hotelový rezort na vysokej úrovni skladajúci sa z dvoch častí – Grand Riviera a Grand Sunset – na nachádza v prírodnom parku cca 10 km od strediska Playa del Carmen, priamo na krásnej piesočnatej pláži. Vzdialenosť od letiska 50 km.

Vybavenie:
recepcia s lobby, 10 reštaurácií ( 2 hlavné bufetové, 8 A la carte – gurmánska, ázijská, mexická, talianska a ďalśie), 12 barov (vrátane šport baru, piano baru, a swim-up baru), diskotéka, 12 bazénov ( z toho 4 detské), miniklub pre deti (4-12 rokov) a klub pre teenagerov ( 13- 17), lekárske centrum, spa centrum, vonkajšie vírivky, práčovňa, zmenáreň, nákupná zóna, internet a stráženie detí (za poplatok), hotelový autobus do Playa del Carmen pre hotelových hostí zadarmo.

Pláž:
pekná piesočná pláž priamo pri hoteli.

Zábava a šport:
fitness centrum, denné a večerné animácie, 6 tenisových kurtov, viacúčelové ihrisko, diskotéka, nemotorizované vodné športy na pláži.

Stravovanie:
All Inclusive zahŕňa raňajky, obed aj večeru formou bufetu, ľahké občerstvenie počas dňa, po predchádzajúcej rezervácii možnosť večere v reštaurácii A la carte, neobmedzené množstvo miestnych nealkoholických a vybraných alkoholických nápojov 24 hodín denne.

Vybavenie izieb:
674 izieb, kalkulované izby Junior Suite majú dve dvojlôžkové postele alebo jednu King Size posteľ, kúpeľňu s jaccuzi a fénom, klimatizáciu a stropný ventilátor, trezor, kávovar, žehličku a žehliacu dosku, minibar, telefón a satelitnú TV. Za príplatok Platinum Suite – 24 hod. room sevice, privátna časť na pláži s obsluhou, privátna pláž, suity s jaccuzi blízko pláže, internet zdarma, prednostný chech-in a check-out, plážové uteráky na izbe a ďalšie výhody.

Poznámka:
Typy izieb sú: Junior Suite, Deluxe Junior Suite, Deluxe Junior Suite Swim-Out, Platinum Suite, Laguna Villa Suite, Master Suite, Family Club Deluxe Juniuor Suite, Family Club Deluxe Junior Suite Swim-Out, Deluxe Junior Suite Supersaver.


Popis:
Hotelový rezort na vysokej úrovni. Za príplatok Platinum Suite – 24 hod. room sevice, privátna časť na pláži s obsluhou, privátna pláž, suity s jaccuzi blízko pláže, internet zdarma, prednostný chech-in a check-out, plážové uteráky na izbe a ďalšie výhody.
 

Kalkulácia zájazdu:

Grand Riviera Princess:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)