Hvd Club Bor

Destinácia: Bulharsko » Slnečné pobrežie » Slnečné pobrežie

****x
Hvd Club Bor
Hvd Club Bor Hvd Club Bor Hvd Club Bor
Hvd Club Bor Hvd Club Bor Hvd Club Bor









Termín: od 3.6.2024 do 10.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1327715
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 82450043
Cena od: 635,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Hvd Club Bor   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program fitness centrum stolný tenis wellness, spa volejbal šípky TV detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis
Od pláže: 150 m
Od letiště: 27 km
Úvod:

Hotel s výhodnou polohou v centre letoviska a zároveň neďaleko pláže, situovaný v bohatej zeleni.


Poloha:

Hotel je situovaný v srdci živého a obľúbeného letoviska Slnečné pobrežie, len 150 m od mora a v tesnej blízkosti hotela sa nachádzajú možnosti nákupov, stravovania, zábavy a množstva spoločenského vyžitia. Hotel je od letiska Burgas (BOJ) vzdialený cca 27 km.


Hotel:

vstupná hala s 24-hodinovou recepciou, Wi-Fi v spoločných priestoroch, vonkajší bazén s detskou časťou, slnečná terasa s ležadlami a slnečníkmi zdarma, hotelová reštaurácia s terasou, a la carte reštaurácia, snack bar, lobby bar, pool bar, detské ihrisko, výťahy, spa a wellness (za poplatok), fitness, stolný tenis, volejbal, šípky, medzinárodný animačný tím, hotelový program a zábava


Izby:

HVD Club Hotel Bor ponúka celkovo 229 izieb. Disponuje dvojlôžkovými izbami (možnosť prístelky formou pohovky), rodinnými izbami (dve dverami prepojené dvojôžkové izby) a apartmánmi (dvojlôžková spálňa a obyvacia ćasť s pohovkou pre 2 osoby). Všetky typy izieb sú vybavené sociálnym zariadením (sprcha alebo vaňa, toaleta, sušič vlasov), telefónom, klimatizáciou, SAT/TV, Wi-Fi pripojením, minibarom, trezorom (za poplatok) a balkónom.


Stravovanie:

All inclusive:

raňajky, obedy a večere sú servírované formou bufetových stolov. Bufetové raňajky, obedy, večere, počas dňa vo vybraných hodinách malé občerstvenie/snack, miestne vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje v areáli hotela.


Pláž:

Piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora sa nachádza vo vzdialenosti len 150 m od hotela. Ležadlá a slnečníky na pláži sú za poplatok.




Popis:
Vonkajší bazén s detskou časťou, slnečná terasa s ležadlami a slnečníkmi zdarma, hotelová reštaurácia s terasou, a la carte reštaurácia, snack bar, lobby bar, pool bar, detské ihrisko, výťahy, spa a wellness (za poplatok), fitness, stolný tenis, volejbal, šípky, medzinárodný animačný tím, hotelový program a zábava.
 

Kalkulácia zájazdu:

Hvd Club Bor:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)