Royal Palace Helena Sands

Destinácia: Bulharsko » Slnečné pobrežie » Slnečné pobrežie

*****
Royal Palace Helena Sands
Royal Palace Helena Sands Royal Palace Helena Sands Royal Palace Helena Sands
Royal Palace Helena Sands Royal Palace Helena Sands Royal Palace Helena Sands













Termín: od 3.6.2024 do 10.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1327714
letecká
Doprava: letecká
Strava: polpenzia
Kód termínu: 82449851
Cena od: 641,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Royal Palace Helena Sands   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia chladnička,minibar internet, WiFi fitness centrum parkovisko bazén vnútorný tenis stolný tenis aerobik wellness, spa volejbal aqua aerobic, gym TV detský bazén detské ihrisko
Od pláže: 0 m
Od letiště: 30 km
Úvod:

Exkluzívny hotel Royal Palace Helena Sands je súčasťou komplexu Helena Resort, je umiestnený v udržiavanej záhrade a vďaka rozmanitým kvalitným službám je ideálnym miestom na strávenie pekných dovolenkových chvíľ pre všetky kategórie.


Poloha:

Resort  je situovaný v severnej časti živého letoviska Slnečné pobrežie, s pekným areálom a záhradou. Nachádza sa priamo pri pláži a pobrežná promenáda, ktorá vedie popred hotel Vás za pár minút chôdze dovedie až do rušného centra s množstvom reštaurácií, barov, klubov a nákupných možností. Historické mesto Nessebar s jedinečnou atmosférou je vzdialené cca 7 km. Hotel je od letiska Burgas (BOJ) vzdialený cca 30 km.


Hotel:

vstupná hala s 24-hodinovou recepciou, WiFi pripojenie, vonkajší bazén, vnútorný bazén, detský bazén, slnečná terasa s ležadlami a slnečníkmi zdarma, hlavná bufetová reštaurácia, á la carte reštaurácia, lobby bar, bar na pláži, posilňovňa, spa a wellness centrum (za poplatok), detské ihrisko, obchod, parkovisko (za poplatok), tenisový kurt (za poplatok), plážový volejbal, stolný tenis,  aerobik, aqua-gymnastika


Izby:

Hotel ponúka komfortne zariadené dvojlôžkové izby s možnotou 1 prístelky (formou pohovky). Všetky izby sú vybavené sociálnym zariadením (sprcha alebo vaňa, toaleta, sušič vlasov), telefónom, klimatizáciou, SAT/TV, Wi-Fi pripojením, minibarom a balkónom.


Stravovanie:

polpenzia –  raňajky a večere formou bufetových stolov v hlavnej hotelovej reštaurácií




Popis:
Vonkajší bazén, vnútorný bazén, detský bazén, slnečná terasa s ležadlami a slnečníkmi zdarma, hlavná bufetová reštaurácia, á la carte reštaurácia, lobby bar, bar na pláži, posilňovňa, spa a wellness centrum (za poplatok), detské ihrisko.
 

Kalkulácia zájazdu:

Royal Palace Helena Sands:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)