Floresta

Destinácia: Kanárske ostrovy » Lanzarote » Puerto del Carmen

***xx
Floresta
Floresta Floresta Floresta
Floresta Floresta Floresta




Termín: od 16.5.2024 do 30.5.2024 - 15/14 dní/nocí Kód zájazdu: 1323988
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia / all Inclusive
Kód termínu: 83964101
Cena od: 1 101,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Floresta   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program miniklub parkovisko bazén vyhrievaný tenis volejbal minigolf TV detský bazén detské animácie detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis
Od pláže: 200 m
Od letiště: 6 km
Úvod:
Hotel Floresta sa nachádza v srdci mesta Puerto del Carmen, jednej z najcharakteristickejších oblastí ostrova Lanzarote. Jeho dlhá pobrežná promenáda s cyklistickou trasou je veľmi príjemným miestom na prechádzky a cvičenie a je lemovaná niekoľkými barmi, reštauráciami a voľnočasovými aktivitami. 

Poloha:
Floresta Hotel sa nachádza na južnom pobreží španielskeho ostrova Lanzarote, v letovisku Puerto del Carmen. Najbližšie reštaurácie, markety či iné nákupné možnosti nájdete už v okolí hotela, ale pýši sa predovšetkým skvelou polohou priamo pri pláži Playa de Los Pocillos, ktorá je len 200 m. Pokiaľ chcete preskúmať všetky zákutia tohto krásneho ostrova, požičajte si auto a ochotný personál Vám isto rád odporučí tie najkrajšie miesta ostrovného raja Lanzarote. Vzdialenosť od letiska je 6 km.

Hotel:
24-hodinová recepcia, reštaurácia, pool bar, cocktail bar, 2 vonkajšie bazény (1 v zimných mesiacoch vyhrievaný), 2 detské bazény, mini klub a detské ihrisko, pekná upravená záhrada, zdarma lehátka a slnečníky pri bazéne, medzinárodný hotelový program pre deti a dospelých, plážové osušky (za depozit), WI-FI pripojenie, úschovňa batožiny, volejbal, mini golf, tenisové ihrisko, verejné parkovisko

Izby:
K dispozícii sú jednospálňové a dvojspálňové apartmány, ktoré tvorí jedna alebo dve spálne oddelené od obývacej časti, kde je prístelka vo forme rozkladacej pohovky. Všetky komfortne zariadené apartmány sú vybavené vlastnou kúpeľňou (vaňa/ sprcha, WC, sušič vlasov, zrkadlo), vybaveným kuchynským kútom s chladničkou, uterákmi a posteľnou bielizňou, WI-FI pripojením, klimatizáciou, stropným ventilátorom, telefónom, káblovou/satelitnou TV, trezorom (za poplatok), balkónom alebo terasou.

Stravovanie:
bez stravy, raňajky, polpenzia alebo all inclusive formou bufetových stolov. All inclusive – raňajky, obedy, večere v hotelovej reštaurácii v hlavnej budove. Počas dňa medzi jedlami ľahké občerstvenie, zákusok, džús, čaj alebo káva, vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje miestnej výroby.

Pláž:
Hotel sa pýši skvelou polohou pri širokej piesočnatej pláži Playa de Los Pocillos, ktorá je len 200 m od hotela. Slnečníky, ležadlá a vodné športy na pláži sú za poplatok.


Popis:
Pri hoteli sa nachádza dlhá pobrežná promenáda s cyklistickou trasou je veľmi príjemným miestom na prechádzky a cvičenie a je lemovaná niekoľkými barmi, reštauráciami a voľnočasovými aktivitami. 
 

Kalkulácia zájazdu:

Floresta:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)