Iberostar Alcudia Park

Destinácia: Španielsko » Mallorca » Playa de Muro

****x
Iberostar Alcudia Park
Iberostar Alcudia Park Iberostar Alcudia Park Iberostar Alcudia Park
Iberostar Alcudia Park Iberostar Alcudia Park Iberostar Alcudia Park










Termín: od 2.6.2024 do 7.6.2024 - 6/5 dní/nocí Kód zájazdu: 1327682
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia / all Inclusive
Kód termínu: 84275199
Cena od: 880,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Iberostar Alcudia Park   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi fitness centrum miniklub tobogán bazén vnútorný wellness, spa herňa TV detský bazén piesočnatá pláž plážový servis
Od pláže: 0 m
Od letiště: 60 km
Úvod:

Vedeli ste, že pláž Muro, uznaná v roku 2022 ako najlepšia v Španielsku a tretia v Európe podľa používateľov Tripadvisoru, je najdlhšia a najdostupnejšia na Malorke? Preto je ideálny pre vašu rodinnú dovolenku . 


Poloha:

Hotel sa nachádza v obľúbenom letovisku Playa De Muro, v bezprostrednej blízkosti pláže Playa de Muro. Ponúka priamy prístup na pláž a v okolí nájdete možnosti na nákupy či reštaurácie, kaviarne a bary. Playa de Muro sa nachádza v severovýchodnej časti ostrova, medzi obcami Alcudia a Can Picafort. Nachádza sa asi 50 kilometrov od Palma de Mallorca, vedľa prístavu Alcudia a veľmi blízko pohoria Sierra de Tramuntana. Medzinárodné letisko PMI je vzdialené cca 60 km.


Hotel:

24-hodinová recepcia, hotelová reštuácia, snack bar, sport bar, zmrzlináreň, food truck, vonkajší bazén so slnečnou terasou a ležadlami, detský bazén so šmykľavkami, krytý bazén, plážové osušky (za zálohu), WI-FI pripojenie, menšia posilňovňa, miniklub, herňa pre deti, služby spa (za poplatok), 


Izby:

K dispozícii sú dvojlôžkové izby, rodinné izby a junior suity (oddelená spálňa od obývacej časti s pohovkou). Izby majú k dispozícií vlastnú kúpelňu so sprchovacím kútom alebo vaňou, sušič vlasov, balkón alebo terasu, telefón, WI-FI pripojenie, klimatizáciu, TV, trezor a minibar je za poplatok a na vyžiadanie.


Stravovanie:

Raňajky, polpenzia – formou bufetových stolov (bez nápojov),

All inclusive – raňajky, obedy a večere podávané formou bufetových stolov, lokálne alkoholické a nealkoholické nápoje, ľahký snack medzi hlavnými jedlami vo vybranom čase.


Pláž:

Hotel sa nachádza priamo na pláži Playa de Muro, ktorá je známa svojím jemným pieskom, čistým morom a pozvoľným vstupom do mora. Vďaka vynikajúcej kvalite životného prostredia má trvalú modrú vlajku. Plážové slnečníky a ležadlá sú za poplatok. 




Popis:
Hotel sa nachádza priamo na pláži Playa de Muro, ktorá je známa svojím jemným pieskom, čistým morom a pozvoľným vstupom do mora. Zmrzlináreň, food truck, vonkajší bazén so slnečnou terasou a ležadlami, detský bazén so šmykľavkami, krytý bazén.
 

Kalkulácia zájazdu:

Iberostar Alcudia Park:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)