Apartkomplex House

Destinácia: Bulharsko » Primorsko » Primorsko

***xx
Apartkomplex House
Apartkomplex House Apartkomplex House Apartkomplex House
Apartkomplex House Apartkomplex House Apartkomplex House














Termín: od 18.6.2024 do 25.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1300432
letecká
Doprava: letecká
Strava: bez stravy
Kód termínu: 80429741
Cena od: 156,00 €
+ príplatky od: 270,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Apartkomplex House   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia chladnička,minibar parkovisko jacuzzi, vírivka práčovňa, čistiareň TV detské ihrisko piesočnatá pláž
Od pláže: 700 m
Popis a poloha:
Apartmánový komplex sa nachádza cca 700 od strednej časti severnej aj južnej pláže.V rámci komplexu sa nachádza reštaurácia s vonkajšou terasou, bazén s jacuzzi a poolbarom. Lehátka a slnečníky pri bazéne sú zdarma, k dispozícii pri bazéne detské preliezačky. Možnosť parkovania v areáli (v závislosti od obsadenosti komplexu). Celý komplex dotvára pekne udržiavaná zeleň. V rámci komplexu je reštauracia s vinikajucou kuchyňou a aj veľkosklad potravín, možnosť nákupu aj na drobno. Najbližší supermarket 30 metrov. Jeden z najkrajších komplexov v Primorsku.

Ubytovanie:
Ponúkame apartmány typu 2+2,4+2. Celková výmera typu 2+2 je cca 40 m2 jedna miestnosť,manželská postel plus rozkladaci gauč. Apartman 4+2 je cca 80 m2, apartmán zároveň disponuje dvoma terasami. Má 3 miestnosti – jednu väčšiu, ktorá slúži ako obývačka, ktorej súčasťou je malá kuchynka s jedálenským stolom a dve menšie miestnosti využívané ako spálne. Obývačka a takiež jedna zo spální má terasu/balkón s čiastočným výhľadom na more. V apartmáne sa ďalej nachádza kúpelňa s WC/sprchou. Kuchyňa apartmánu je dobre vybavená základným kuchynským vybavením a riadom. Apartmán disponuje klimatizáciou (v obývacej mistnosti}, TV (obývacia miestnosť), chladničkou, mikrovlnnou rúrou, kanvicou,dvojplatničkou, žehličkou so žehliacou doskou, fénom a práčkou. K dispozícii je aj skladacia detská postieľka. Vzhľadom na orientáciu apartmánu minimálna potreba využívania klimatizácie. Každá spálňa poskytuje priestor pre 2 osoby (disponuje dvoma základnými lôžkami), v obývačke (s kuchyňou) sú umiestnené 2 rozkladacie divány - každý pre 1 osobu (ďalšia osoba na diváne na úkor priestoru na spanie). Apartmán musí byť obsadený 4 plne platiacimi osobami, max.kapacita (dosp./deti/infant) 6+0+1, 5+1+1, 4+2+1.

Stravovanie:
Individuálne, prípadne možnosť dokúpenia raňajok priamo v reštauracii ,v komplexe.

Hodnotenie CK:
Apartmán tohto typu predstavujú výborný kompromis medzi hotelovým ubytovaním s bazénom a súkromnejším ubytovaním , kde klienti majú pocit, že sa nachádzajú v byte so všetkými jeho možnosťami.


Popis:
Apartmán tohto typu predstavujú výborný kompromis medzi hotelovým ubytovaním s bazénom a súkromnejším ubytovaním, kde klienti majú pocit, že sa nachádzajú v byte so všetkými jeho možnosťami. Jeden z najkrajších komplexov v Primorsku.
 

Dostupné výlety:


Kalkulácia zájazdu:

Apartkomplex House:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)