Sunrise Complex

Destinácia: Bulharsko » Slnečné pobrežie » Slnečné pobrežie

***xx
Sunrise Complex
Sunrise Complex Sunrise Complex Sunrise Complex
Sunrise Complex Sunrise Complex Sunrise Complex





Termín: od 4.7.2024 do 11.7.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1071901
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 79983408
Cena od: 629,00 €
+ príplatky od: 195,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Sunrise Complex   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia chladnička,minibar internet, WiFi animačný program fitness centrum parkovisko strážené parkovisko stolný tenis windsurfing, surf vodné bicykle herňa TV detský bazén detské animácie detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 100 m
Od centra: 600 m
Od letiště: 20 km


ODLETOVÉ ČASY:  Bratislava(BTS)-Burgas(BOJ)-Bratislava(BTS): Štvrtky:  BTS 6,30- BOJ 9,15, BOJ 14,05- BTS 14,55  Nedele: BTS 11,15- BOJ 14,00, BOJ 14,55--BTS 15,45 
Košice(KSC)-Burgas(BOJ)-Košice(KSC): Štvrtky KSC 10,35- BOJ 13,10,  BOJ 09,10--KSC 09,50. (CK si vyhradzuje právo zmeny odletových časov). 


Poloha a popis:
Štýlový hotelový komplex, so zaujímavou architektúrou, je situovaný 100 metrov od pláže, v severnej časti letoviska, pod svahmi Stará planina v oblasti Zora s elegantnými vilkami a rodinnými hotelmi. Hotelový komplex sa skladá z dvoch častí Sunrise a Selena, ktoré sa nachádzajú vedľa seba. Klientom je k dispozícii, reštaurácia, denný bar, vestibul s TV/SAT, Wi-Fi pripojenie(zdarma), stolný tenis, poslňovňa, detské ihrisko s detskými animátormi, herňa s elektronickými hrami.  K dispozícii sú 2  vonkajše bazény s 2 pool barmi a oddelenými časťami pre deti. Ležadlá a slnečníky sú zdarma. Hotel poskytuje plážové osušky za vratnú zálohu. Klienti s individuálnou dopravou majú k dispozícii strážené parkovisko(za poplatok).  

Ubytovanie:
V 2-lôžkových izbách s klimatizáciou s možnosťou 2 prísteliek. Alebo v 3-lôžkových izbách s možnosťou 1 prístelky. Každá izba má balkón, chladničku, TV/SAT, telefón, kúpeľňu s WC. Všetky izby sú situované smerom k bazénu. Na požiadanie hotel zabezpečí detskú postieľku(za poplatok).

Stravovanie:
V cene je all inclusive formou bufetu. Raňajky, obedy a večere. Od 10.30-17.00, ľahké občerstvenie, pizza, sladkosti. Od 12.30 -14.30, zmrzlina. Neobmedzená konzumácia alkoholických a nealkoholických nápojov miestnej produkcie od 09.00-22.30. Podrobnejší rozpis programu all inclusive dostanete v hoteli.  

Pláž:
100 metrov od hotela sa nachádza piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora. Možnosť prenajať slnečníky a ležadlá za poplatok. Na pláži sa organizujú vodné športy, vodné skútre, windsurfing, nafukovací banán, vodné bicykle.  

Naše hodnotenie:
Moderný, štýlový hotel s dobrým vybavením, bohatý all inclusive program, výhodnou polohou blízko  pláže, situovaný na úpetí hôr vo vilovej časti Zora, ktorá je známa svojou mikroklímou priaznivou na dýchacie cesty. Výborné ceny pre 2 deti na prístelke.


Popis:

Moderný, štýlový hotel s dobrým vybavením, výhodnou polohou blízko  pláže, situovaný na úpetí hôr vo vilovej časti Zora, ktorá je známa svojou mikroklímou priaznivou na dýchacie cesty. Výborné ceny pre 2 deti na prístelke.

 

Kalkulácia zájazdu:

Sunrise Complex:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)