Kairaba Aqua Mondo Resort (Funtazia klub)

Destinácia: Egypt » Hurghada » Soma Bay

*****
Kairaba Aqua Mondo Resort (Funtazia klub)
Kairaba Aqua Mondo Resort (Funtazia klub) Kairaba Aqua Mondo Resort (Funtazia klub) Kairaba Aqua Mondo Resort (Funtazia klub)
Kairaba Aqua Mondo Resort (Funtazia klub) Kairaba Aqua Mondo Resort (Funtazia klub) Kairaba Aqua Mondo Resort (Funtazia klub)






Termín: od 23.5.2024 do 30.5.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1315963
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 81234010
Cena od: 719,00 €
+ príplatky od: 0,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Potápanie, Baby friendly


Kairaba Aqua Mondo Resort   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program aquapark fitness centrum miniklub tobogán stolný tenis wellness, spa masáž konferenčná sála biliard windsurfing, surf potápačské centrum lekáreň nákupná pasáž herňa TV stolný futbal,kalčeto detský bazén detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od letiště: 40 km

Poloha:
Hotel sa nachádza v oblasti Soma Bay, ktorá je známa svojimi krásnymi piesočnatými plážami s pozvoľným vstupom do mora, čo ocenia nielen rodiny s deťmi. V areáli sa nachádza aj aqupark a 3 bazény.
Vzdialenosť od medzinárodného letiska v Hurghade zhruba 40 km.

Vybavenie:
Vstupná hala s recepciou, lobby bar, hlavná reštaurácia s terasou, a la carte reštaurácia (talianska, ázijská, libanonská), bar pri bazéne, bar na pláži, 3 bazény, aquapark, detský klub, konferenčná miestnosť, nákupné možnosti, lekáreň.

Deti:
Detský klub, detský bazén, ihrisko.


Wellness:
Za poplatok: SPA, masáže


Zábava:
Denný aj večerný animačný program
Herná miestnosť s možnosťou zahrať si biliard, stolný futbal

Izby:
Dvojlôžková izba, Economy : individuálne ovládaná klimatizácia, telefón, TV so satelitným príjmom, minibar, trezor, vlastné sociálne zariadenie (kúpeľňa, sušič vlasov, WC), balkón alebo terasa.
Dvojposteľová izba, Výhľad do záhrady : priestrannejšie.
Dvojposteľová izba, Výhľad na more : priestrannejšie.
Rodinná izba, Superior, Výhľad do záhrady : 2 oddelené spálne alebo 1 väčšia miestnosť
Dvojlôžková izba: individuálne ovládaná klimatizácia, telefón, TV so satelitným príjmom, minibar, trezor, vlastné sociálne zariadenie (kúpeľňa, sušič vlasov, WC), balkón alebo terasa Dvojlôžková izba s výhľadom na more Rodinná izba s výhľadom na more Rodinná izba superior


Stravovanie:
Pozri program All Inclusive

All inclusive:
Hlavná reštaurácia: 7.00–10.00 raňajky formou bufetu, 12.30–14.30 obed formou bufetu, 18.30–21.30 večera formou bohatého bufetu so širokým výberom čerstvých šalátov, hlavných jedál, ovocia a dezertov. Pri raňajkách káva, čaj, nealkoholické nápoje (postmixové – cola, sprite, sóda, džús – nie fresh), pri obede a večeri nealkoholické nápoje, pivo, víno, destiláty (miestne výroby, rozlievané), filtrovaná káva, čaj. Bar na pláži: 10.00–18.00 nealkoholické a alkoholické nápoje miestnej výroby (pivo a vybrané druhy destilátov, všetko miestnej výroby, rozlievané), desiata počas dňa. Bar pri bazéne: 10.00–18.00 nealkoholické a alkoholické nápoje miestnej výroby (pivo, víno a vybrané druhy destilátov, všetko miestnej výroby, rozlievané), desiata počas dňa. Lobby bar: 10.30–23.00 filtrovaná káva, čaj, nealkoholické a alkoholické nápoje miestnej výroby (pivo, víno a vybrané druhy destilátov, všetko miestnej výroby, rozlievané), 22.30–01.00 neskoré večere formou bufetu) Raz za pobyt je možné využiť taliansku, ázijskú a libanonskou a la carte reštaurácii (nutná rezervácia vopred). Upozornenie: vyššie uvedené časy aj miesta podávania sa môžu zmeniť

Pláž:
Piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora. Na pláži sú lehátka aj slnečníky zadarmo. Bar na pláži.

Športová ponuka:
Zadarmo: posilňovňa, stolný tenis, športové animačné aktivity

Za poplatok: potápačské centrum, windsurfing centrum, motorizované vodné športy

Karty:
VISA, MasterCard

Internet:
Wi-Fi zadarmo v hlavných priestoroch hotela.

Poznámka:

Oficiálna kategória : *****
Rozsah a kvalita uvedených služieb a aktivít môže byť ovplyvnená zavedením prípadných hygienických či protiepidemických opatrení v danej destinácii.


Popis:
Hotel sa nachádza v oblasti Soma Bay, ktorá je známa svojimi krásnymi piesočnatými plážami s pozvoľným vstupom do mora, čo ocenia nielen rodiny s deťmi. V areáli sa nachádza aj aqupark a 3 bazény.
 

Kalkulácia zájazdu:

Kairaba Aqua Mondo Resort:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)