Binbilla

Destinácia: Turecko » Alanya » Oba

***xx
Binbilla
Binbilla Binbilla Binbilla
Binbilla Binbilla Binbilla








Termín: od 27.5.2024 do 4.6.2024 - 9/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1315611
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 84257905
Cena od: 350,35 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Binbilla   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program volejbal masáž lekárska služba práčovňa, čistiareň TV detský bazén plážový servis vodné športy na pláži vodné športy na pláži
Od pláže: 150 m
Od centra: 5 km
Od letiště: 130 km
Menší mestský hotel sa nachádza neďaleko živého a históriou nasýteného centra mesta Alanya. Hotel je vhodný tak pre mladých ako aj pre rodiny s deťmi, ktorí majú radi živú dovolenku spojenú s relaxom ale aj zábavou a poznávaním.

Poloha:
Hotel sa nachádza v meste Alanya. Toto letovisko pri pobreží Stredozemného mora je turistami veľmi navštevované pre svoje pekné prostredie, pláže a historické pamiatky. Najbližšie nákupné možnosti sú dostupné len 100 m od hotela. Centrum Alanye je vzdialené 5 km a medzinárodné letisko v Antalyi 130 km.

Vybavenie:
5-poschodová budova, 67 izieb, recepcia, lobby s WiFi, reštaurácia, 3 bary, vonkajší bazén, detský bazén, ležadlá a slnečníky pri bazéne aj na plaži, denné a večerné animácie, plážový volejbal, šípky. Za poplatok: masáže, disco, práčovňa, obchod, doktor.

Ubytovanie:
2-lôžkové štandardné izby bez možnosti prístelky (20 m2), za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 12r., large izby (max 4+0), klimatizácia, kúpeľňa, sprcha, sučič na vlasy, TV, minibar, balkón. Za poplatok: trezor (2 €/ deň), WiFi.

Stravovanie:
All inclusive formou bufetu. Raňajky 07:30 - 10:00, obedy 12:30 - 14:00, večere 19:00 - 21:00, káva, čaj, koláčiky, bar pri bazéne, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje 10:00 - 23:00. Za poplatok: všetky nealkoholické a alkoholické nápoje po 23:00, importované nápoje, turecká káva, čerstvé ovocné šťavy. Podrobný rozpis all inclusive programu dostanete na recepcii pri ubytovaní.

Pláž:
Piesočnato - kamienková pláž je vzdialená od hotela cca 150 m. Plážový servis ako ležadlá a slnečníky su k dispozícii zadarmo. Vodné športy sú k dispozícii za poplatok.


Popis:
Menší mestský hotel neďaleko živého a históriou nasýteného centra mesta Alanya. Hotel vhodný tak pre mladých ako aj pre rodiny s deťmi, ktorý majú radi živú dovolenku spojenú s relaxom ale aj zábavou a poznávaním.
 

Kalkulácia zájazdu:

Binbilla:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)