Belleville

Destinácia: Bulharsko » Djuni » Djuni

****+
Belleville
Belleville Belleville Belleville
Belleville Belleville Belleville


Termín: od 2.7.2024 do 9.7.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1311530
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 80149407
Cena od: 869,00 €
+ príplatky od: 239,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Belleville   ****+      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program aquapark fitness centrum miniklub bazén vnútorný tenis stolný tenis wellness, spa volejbal futbal konferenčná sála diskotéka kaderníctvo petanque, bocca minigolf šípky aqua aerobic, gym lekárska služba TV detský bazén detské animácie detské ihrisko plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 500 m
Od letiště: 5 km
Úvod:
Hotel Belleville sa nachádza v miernom svahu. Z izieb je prekrásny panoramatický výhľad na okolité more a záliv. Na pláž, ktorá je vzdialená len 150 m, sa dostanete podchodom.

Vybavenie:

V rámci rezortu Djuni Royal Resort môžu hostia využívať niekoľko hlavných reštaurácií, terás s panoramatickým výhľadom na rezort, lobby bary, bary pri bazénoch, snack bar na pláži, vonkajšie bazény, relaxačné bazény, vnútorný bazén, detský bazén, 10 tenisových kurtov, stolný tenis, vodný aerobik, vodné pólo, plážový volejbal, bocciu, plážový futbal, šípky, amfiteáter, animácie a večerné show, diskotéku, plážové a bazénová párty, detský klub, minidisko, detské ihrisko, Aquapark. Hotel ponúka na pláži ležadlá, slnečníky a towel servis zadarmo.

Za poplatok: 2 Á-la carte reštaurácie v rezorte (talianská, bulharská), SKY bar, lekár, SPA centrum, kaderníctvo, fitnes, požičovňa áut, vodné športy na pláži, minigolf, lekcie tenisu, osvetlenie kurtov a rakety, minimarket, obchodíky, konferenčné sály, Wi-Fi - vo verejných priestoroch.


Ubytovanie:

Klimatizované, priestranné 2-lôžkové izby s možnosťou 1 prístelky, kúpeľňa (sprcha alebo vaňa, WC), sušič na vlasy, telefón, SAT-TV, mini-chladnička, balkón alebo terasa. V type izby 2+1 nie je možné umiestniť dieťa a súčasne aj infanta. Za doplatok možnosť objednania Suity 2+2.

Za poplatok: trezor.


Stravovanie:
hotel sa ponúka s ALL INCLUSIVE.

Oficiálna kategória:
****

Naše hodnotenie:
Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie ako aj pre rodiny s deťmi. Hotel odporúčame náročným klientom, ktorí chcú stráviť svoju dovolenku mimo rušného centra v komfortnom luxusnom prostredí.


Popis:
Hotel Belleville sa nachádza v miernom svahu. Z izieb je prekrásny panoramatický výhľad na okolité more a záliv.
 

Kalkulácia zájazdu:

Belleville:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)