DIT Majestic Beach Resort

Destinácia: Bulharsko » Slnečné pobrežie » Slnečné pobrežie

****+
DIT Majestic Beach Resort
DIT Majestic Beach Resort DIT Majestic Beach Resort DIT Majestic Beach Resort
DIT Majestic Beach Resort DIT Majestic Beach Resort DIT Majestic Beach Resort











Termín: od 25.6.2024 do 2.7.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1312116
letecká
Doprava: letecká
Strava: ultra all Inclusive
Kód termínu: 80337096
Cena od: 809,00 €
+ príplatky od: 239,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


DIT Majestic Beach Resort   ****+      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum detský kútik miniklub bazén vnútorný tenis stolný tenis aerobik wellness, spa masáž konferenčná sála biliard kaderníctvo minigolf šípky kozmetický salón nákupná pasáž bezbariérový prístup práčovňa, čistiareň herňa TV detský bazén detské animácie detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis
Od pláže: 0 m
Od centra: 1000 m
Od letiště: 30 km
Úvod:
Kvalitný plážový Rezort Majestic Beach v letovisku Slnečné pobrežie sa nachádza priamo na pobreží Čierneho mora, oddelený od pláže iba promenádou. Poskytuje klientom najkrajšiu morskú panorámu do Nesebaru a Svetého Vlasu. Elegantný, očarujúci komplex,  ponúka svojim hosťom relaxačnú a sofistikovanú atmosféru, dokonalé prostredie plné vrúcnosti a pohostinnosti. Pozornosť sa kladie na všetky drobné detaily a nádherné panoramatické výhľady.  Komplex má strategickú polohu v luxusnejšej, elegantnejšej a hlavne pokojnejšej severnej časti Slnečného pobrežia. Hotelový komplex je symbolom maximálneho zážitku na pláži, komfortnej originality a priestranného luxusu.

Vybavenie:
Hosťom je dispozícii 24-hodinová recepcia, práčovňa za poplatok, denné upratovanie izieb, služba concierge, bankomat, úschovňa batožiny, možnosť rezervácie výletov, zmenáreň, expresný check-in/ check-out, slnečná terasa, terasa, záhrada, živá hudba, tematické večere, aerobic, detský klub, večerný animačný program, nočný klub, animačný tím, minigolf za poplatok, tenisové vybavenie, 2 tenisové kurty, karaoke, fitnescentrum, stolný tenis, šípky, biliard, herňa. Snack bar, bar, reštaurácie, spoločenská miestnosť, vyhradený priestor pre fajčiarov, obchody priamo na mieste, požičovňa áut, kaderníctvo/ kozmetika, wellness, masáže za poplatok, izby pre telesne postihnutých, nefajčiarske izby. Klientom sú k dispozícii ležadlá a slnečníky pri bazéne a na pláži, Beach bar, WiFi a trezor na izbe v rámci Ultra All Inclusive.

Súčasťou hotelového komplexu sú 2 bazény a 1 špeciálny bazén pre deti, ktorý je vybavený zábavnými zariadeniami pre deti. Vodný raj Majestic Beach sa nachádza uprostred  nádhernej záhrady komplexu s viac ako 35 000 m2 s viac ako 300 exotickými palmami, tropickými a miestnymi rastlinami a kvetmi. Ležadlá, slnečníky ako i osušky sú k dispozícii hotelovým hosťom pri bazéne aj na pláži bez poplatku. Klienti hotela môžu využiť hotelovú pláž. Nádherná piesková pláž s pozvoľným vstupom do mora je vhodnou voľbou pre dovolenku s deťmi.
Detský bazén, Mini klub ( denné aktivity 6x týždenne pre deti od 4 do 12 rokov), Teen klub, mini disko, 2 detské ihriská, detský kútik, workshopy, vonkajšie kino, detské postieľky na vyžiadanie bez poplatku (dostupnosť podľa kapacity v hoteli). Profesionálne vyškolení animátori sa postarajú a zabávajú najmladších hostí komplexu počas dňa


Ubytovanie:
Interiér štandardných  izieb 2+1 alebo rodinných 2+2 je dokonalou kombináciou elegantného luxusu a maximálnej funkčnosti. Izby sú vybavené centrálnou klimatizáciou s možnosťou individuálneho ovládania, káblovou TV, telefónom (za poplatok), minibarom (bezplatne dopĺňaným raz denne), rychlovarnou kanvicou, trezorom (bez poplatku), Wifi (bez poplatku) a sušičom na vlasy. Každá izba má balkón alebo terasu.


Stravovanie:
hotel sa ponúka s ULTRA ALL INCLUSIVE.

Oficiálna kategória:
****

Naše hodnotenie:
Všetko v Rezorte Majestic Beach je navrhnuté tak, aby sa dotýkalo a dráždilo všetky zmysly, abý vám prinieslo maximálne potešenie pre telo, myseľ a ducha. Urobia všetko preto, aby sa splnili všetky vaše špeciálne priania. Cítite sa ako doma v najlepšom hotelovom komplexe na Slnečnom pobreží – jedinom mieste, kde sa luxus snúbi s dizajnom a snami realitou. Je ideálnym miestom pre náročných hostí, rodiny s deťmi, ktoré si užívajú dlho očakávanú letnú dovolenku, priateľov ktorí hľadajú to najvzrušujúcejšie a najzábavnejšie letné dobrodružstvo, páry a medové týždne, ktorí sa oddávajú svojej najromantickejšej a večnej láske.


Popis:
Poskytuje klientom najkrajšiu morskú panorámu do Nesebaru a Svetého Vlasu. Elegantný, očarujúci komplex,  ponúka svojim hosťom relaxačnú a sofistikovanú atmosféru, dokonalé prostredie plné vrúcnosti a pohostinnosti. Pozornosť sa kladie na všetky drobné detaily a nádherné panoramatické výhľady.
 

Kalkulácia zájazdu:

DIT Majestic Beach Resort:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)