Kuban

Destinácia: Bulharsko » Slnečné pobrežie » Slnečné pobrežie

****x
Kuban
Kuban Kuban Kuban
Kuban Kuban Kuban














Termín: od 30.8.2024 do 6.9.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1311824
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 80026056
Cena od: 629,00 €
+ príplatky od: 239,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Kuban   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program aquapark fitness centrum detský kútik tobogán wellness, spa konferenčná sála TV detský bazén detské animácie babysitting detské ihrisko plážový servis
Od pláže: 150 m
Od letiště: 30 km
Úvod:
Ikonický hotel Kuban sa nachádza uprostred Slnečného pobrežia, len 150 m od krásnej piesočnatej pláže s pozvoľným vstupom do mora. Nakoľko sa nachádza veľmi blízko centra, ponúka okrem širokých nákupných možností aj možnosť rušnejšieho večerného života. Vďaka aquaparku, ktorý poskytuje tento hotel svojim zákazníkom úplne zadarmo, je obľúbovaný aj pre rodiny s deťmi. Od historického Nesebaru je vzdialený 7 km.

Vybavenie:

Reštaurácia, WiFi, výťah, lobby bar, súkromný hotelový aquapark, vonkajšie bazény s oddelenou časťou pre deti, slnečníky a ležadlá pri bazéne, detské ihrisko, minimarket.

Za poplatok: SPA centrum, fitness, biliard, trezor na recepcii hotela, požičovňa bicyklov.


Ubytovanie:
Hotel ponúka 2 typy izieb: 2-lôžkové klimatizované Superior izby s možnosťou 2 prístelok alebo Junior Suity 2+1, 2+2. Kúpeľna (sprcha alebo vaňa, WC), balkón, chladnička, telefón, SAT-TV, sušič na vlasy, WiFi.

Stravovanie:

Hotel sa ponúka s ALL INCLUSIVE.


Oficiálna kategória:
****

Naše hodnotenie:
Hotel Kuban patrí medzi najlepšie hodnotené hotely na Slnečnom pobreží, nakoľko si drží vysokú kvalitu širokého množstva služieb a je prístupný všetkým vekovým kategóriam. Výhodou je bezplatný vstup do súkromného hotelového aquaparku, ako aj skvelá dostupnosť do centra letoviska a na pláž.


Popis:
Ikonický hotel Kuban sa nachádza uprostred Slnečného pobrežia, len 150 m od krásnej piesočnatej pláže s pozvoľným vstupom do mora. Nakoľko sa nachádza veľmi blízko centra, ponúka okrem širokých nákupných možností aj možnosť rušnejšieho večerného života.
 

Kalkulácia zájazdu:

Kuban:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)