Meridian

Destinácia: Bulharsko » Slnečné pobrežie » Slnečné pobrežie

****+
Meridian
Meridian Meridian Meridian
Meridian Meridian Meridian






Termín: od 11.6.2024 do 18.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1312300
letecká
Doprava: letecká
Strava: polpenzia
Kód termínu: 80600493
Cena od: 349,00 €
+ príplatky od: 239,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Meridian   ****+      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program fitness centrum detský kútik bazén vnútorný stolný tenis wellness, spa sauna turecké kúpele masáž konferenčná sála biliard solárium práčovňa, čistiareň TV detský bazén detské animácie detské ihrisko vodné športy na pláži
Od pláže: 200 m
Od centra: 4 km
Od letiště: 30 km
Úvod:
Moderný prázdninový štvorhviezdičkový hotel sa nachádza v blízkosti južného centra Slnečného pobrežia s množstvom reštaurácií, barov a obchodov. Disponuje 268 izbami rozmiestnenými v desaťposchodovej budove s panoramatickým výhľadom z reštaurácie. Obľúbený je pre svoju polohu len 200 m od krásnej piesočnatej pláže, rozmanitú ponuku služieb a ich vysokú úroveň.

Vybavenie:
vstupná hala s 24 hodinovou recepciou, panoramatická reštaurácia na najvyššom poschodí, vonkajší bazén so samostatnou detskou časťou, detské ihrisko, TV miestnosť, výťahy, nepravidelné animačné programy pre deti i dospelých a zábavné show.
Za poplatok: a la carte reštaurácia, Irish pub, pizzeria – všetky 3 reštaurácie so satelitnými športovými kanálmi, lobby bar otvorený 24 hodín, bar pri bazéne, trezor, internetový kútik, masáže, sauna, ležadlá a slnečníky pri bazéne a na opaľovacej terase, zmenáreň, konferenčná sála, minimarket, SPA centrum (masáže, skrášľovacie a liečebné procedúry, solárium, sauna, turecký kúpeľ), biliard, stolný tenis, fitness centrum a vodné športy na pláži.

Ubytovanie:
moderne zariadené klimatizované dvojlôžkové izby s možnosťou až dvoch prísteliek, kúpeľňa so sociálnym zariadením (sprcha, WC), fén, sat TV, wifi, telefón, balkón.
Za poplatok: minibar.

Stravovanie:

hotel sa ponúka s POLPENZIOU.


Oficiálna kategória:
****

Naše hodnotenie:
Jedným z najvýznamnejších prvkov tohto moderného hotelového zariadenia je panoramatický výhľad z reštaurácie na najvyššom poschodí, ktorý očarí nejedného klienta. Izby sú nádhernou kombináciou elegantného luxusu a maximálnej funkčnosti v modernom štýle. Hotel je svojou polohou ideálny aj k poznávaniu zaujímavých miest a prírodných krás v okolí. Rozhodne odporúčame navštíviť blízky Nessebar, delfinárium vo Varne či prírodnú rezerváciu Ropotamo.


Popis:
Moderný prázdninový štvorhviezdičkový hotel sa nachádza v blízkosti južného centra Slnečného pobrežia s množstvom reštaurácií, barov a obchodov. Disponuje 268 ozbami rozmiestenými v desaťposchodovej budove s panoramatickým výhľadom z reštaurácie.
 

Kalkulácia zájazdu:

Meridian:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)