Cook´s Club Alanya

Destinácia: Turecko » Alanya » Alanya

****x
Cook´s Club Alanya
Cook´s Club Alanya Cook´s Club Alanya Cook´s Club Alanya
Cook´s Club Alanya Cook´s Club Alanya Cook´s Club Alanya








Termín: od 8.6.2024 do 16.6.2024 - 9/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1335487
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 83663091
Cena od: 999,81 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Adults only


Cook´s Club Alanya   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi fitness centrum bazén vnútorný wellness, spa sauna turecké kúpele masáž lekárska služba práčovňa, čistiareň herňa TV piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 1000 m
Od letiště: 110 km
Tento moderný hotel, ktorý bol v roku 2019 zrekonštruovaný, Vás zaujme svojou blízkosťou ku krásnej Kleopatrinej pláži, nákupnými možnosťami v okolí, a v neposlednom rade tiež skvelými službami. Je ideálnou voľbou pre tých, ktorí túžia po aktívnej dovolenke spojenej s nákupmi a s poznávaním okolia. Ubytovanie v tomto hoteli je možné od 12 rokov.

Poloha:
Hotel sa nachádza v prekrásnom letovisku Alanya, priamo pri pobreží Stredozemného mora. Nákupné možnosti sú bezprostrednej blízkosti hotela. Centrum Alanye je od hotela vzdialené iba 1 km a dostanete sa tam pešou prechádzkou, alebo môžete využiť miestnu dopravu, tzv. ,,dolmuš,,. Medzinárodné letisko v Antalyi je vzdialené 110 km.

Vybavenie:
5- poschodová budova, 236 izieb, recepcia, lobby s WiFi, hlavná reštaurácia, a´la carte reštaurácia (turecká), bar, 3 vonkajšie bazény, vnútorný bazén, ležadlá a slnečníky pri bazéne, fitnes. Za poplatok: SPA centrum, turecké kúpele, masáže, sauna, herňa, disco, obchody, práčovňa, doktor.

Ubytovanie:
2- lôžkové štandardné izby bez možnosti prísteľky (16 - 20 m2), v hoteli je možné ubytovať len osoby od 12 r., izby štúdio (20 - 25 m2, max. 3+0), suity (30 - 35 m2, max. 4+0), centrálna klimatizácia, kúpeľňa, spcha, sušič na vlasy, TV, WiFi, set na kávu a čaj, trezor, balkón. Za poplatok: room service.

Stravovanie:
All inclusive formou bufetu. Raňajky 07:30 - 10:30, obedy 12:00 - 14:00, večere 19:00 - 22:00, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje v čase 10:00 - 22:00. Za poplatok: importované nápoje. Podrobnejší rozpis konceptu stravovania dostanete na recepcii hotela pri ubytovaní.

Pláž:
Krásna piesočnatá Kleopatrina pláž sa nachádza priamo pred hotelom. Nakoľko sa jedná o mestskú pláž, ktorá je verejná, tak plážový servis ako ležadlá, slnečníky, matrace, osuška aj vodné športy sú za poplatok.


Popis:
Ubytovanie v tomto hoteli je možné od 12 rokov. Krásna piesočnatá Kleopatrina pláž sa nachádza priamo pred hotelom. Nakoľko sa jedná o mestskú pláž, ktorá je verejná, tak plážový servis ako ležadlá, slnečníky, matrace, osuška aj vodné športy sú za poplatok.
 

Kalkulácia zájazdu:

Cook´s Club Alanya:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)