Grand Okan

Destinácia: Turecko » Alanya

****x
Grand Okan
Grand Okan Grand Okan Grand Okan
Grand Okan Grand Okan Grand Okan






Termín: od 23.8.2024 do 31.8.2024 - 9/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1337311
letecká
Doprava: letecká
Strava: polpenzia
Kód termínu: 84200357
Cena od: 629,00 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Grand Okan   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum tenis stolný tenis wellness, spa sauna volejbal masáž biliard šípky bezbariérový prístup basketbal TV detský bazén plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 150 m
Od centra: 2 km
Od letiště: 123 km
Hotel v blízkosti centra mesta a nákupných možností je ideálnou voľbou pre tých, ktorí si chcú užiť rušnú dovolenku v obľúbenom letovisku Alanya.

Poloha:
Hotel je situovaný pri známej Kleopatrinej pláži v letovisku Alanya. V blízkom okolí hotela nájdete obchody, reštaurácie a bary. Historické centrum Alanye je od hotela vzdialené iba 2 km. Dostanete sa tam prijemnou prechádzkou alebo tradičnou miestnou dopravou. Medzinárodné letisko v Antalyi leží vo vzdialenosti 123 km a centrum mesta Antalya 133 km.

Vybavenie:

6- poschodová hlavná budova, 155 izieb, 2 výťahy, recepcia, lobby s WiFi, vnútorná reštaurácia, vonkajšia reštaurácia, 3 bary, vonkajší bazén, vonkajší detský bazén, večerné animácie, fitnes, plážový volejbal, stolný tenis, šípky, sauna. Za poplatok: masáže, biliard, basketbal, tenis.


Ubytovanie:

2- lôžkové štandardné izby s možnosťou 1 prístelky, za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 12r., bezberiérové izby, centrálna klimatizácia, kúpeľňa, sprcha, sušič na vlasy, TV, WiFi, minibar, balkón. Za poplatok: trezor.


Stravovanie:
Polpenzia formou bufetu, raňajky 07:30 - 10:00, neskoré raňajky 10:00 - 10:30, večere 19:00 - 21:00, lobby bar, snack bar, bar pri bazéne, káva, čaj a voda v cene. Za poplatok: ostatné nealkolické a alkoholické nápoje.

Pláž:

Piesočnato - kamienková Kleopatrina pláž sa nachádza 150 m od hotela. Dostanete sa na ňu cez miestnu komunikáciu. Plážový servis ako ležadlá, slnečníky, matrace, osušky a plážový bar sú za poplatok. Vodné športy sú taktiež spoplatnené.



Popis:
Hotel v blízkosti centra mesta a nákupných možností je ideálnou voľbou pre tých, ktorí si chcú užiť rušnú dovolenku v obľúbenom letovisku Alanya.
 

Kalkulácia zájazdu:

Grand Okan:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)