Galaxy Beach

Destinácia: Turecko » Alanya

****x
Galaxy Beach
Galaxy Beach Galaxy Beach Galaxy Beach
Galaxy Beach Galaxy Beach Galaxy Beach








Termín: od 5.6.2024 do 12.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1312332
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 83899616
Cena od: 299,00 €
+ príplatky od: 289,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Galaxy Beach   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum stolný tenis wellness, spa sauna turecké kúpele masáž konferenčná sála biliard lekárska služba TV detský bazén detské animácie detské ihrisko plážový servis
Od pláže: 30 m
Od centra: 14 km
Od letiště: 120 km
Úvod:
Hotel Galaxy Beach je situovaný v letovsku Mahmutlar, len 14 km od historického mesta Alanya s bohatými nákupnými možnosťami, barmi, či diskotékami. Medzinárodné letisko v Antalyi je vzdialené 135 km od hotela. Na súkromnú pláž ocenenú modrou vlajkou sa klienti dostanú pohodlne do 30 m.

Vybavenie:
vstupná hala s recepciou, reštaurácia, lobby bary, bar pri bazéne, bar na pláži, vonkajšia terasa, bar pri bazéne, bazén, detský bazén, detské ihrisko, konferenčná miestnosť, internetová kaviareň, biliard, stolný tenis, denné a večerné animácie pre deti aj dospelých, sauna, Turecké kúpele, fitnes, masáže, služby doktora. LEŽADLÁ A SLNEČNÍKY NA PLÁŽI ZADARMO.

Ubytovanie:
komfortne zariadené dvojlôžkové izby s možnosťou jednej prístelky, balkón, WiFi za poplatok, TV-SAT, klimatizácia, telefón, kúpeľňa, WC, fén, trezor, minibar

Stravovanie:

ALL INCLUSIVE


Oficiálna kategória:
****

Naše hodnotenie:
Príjemný rodinný Galaxy Beach Hotel je so svojou výbornou polohou v blízkosti pláže, množstvom športových aktivít, či vynikajúcou kuchyňou ideálnym miestom pre pohodovú dovolenku. Hotel je vhodný pre mladých ako aj pre rodiny s deťmi.


Popis:
Vstupná hala s recepciou, reštaurácia, lobby bary, bar pri bazéne, bar na pláži, vonkajšia terasa, bar pri bazéne, bazén, detský bazén, detské ihrisko, konferenčná miestnosť, internetová kaviareň, biliard, stolný tenis, denné a večerné animácie pre deti aj dospelých, sauna, Turecké kúpele, fitnes, masáže, služby doktora.
 

Kalkulácia zájazdu:

Galaxy Beach:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)