Adam & Eve

Destinácia: Turecko » Belek » Belek

*****+
Adam & Eve
Adam & Eve Adam & Eve Adam & Eve
Adam & Eve Adam & Eve Adam & Eve











Termín: od 5.6.2024 do 12.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1311877
letecká
Doprava: letecká
Strava: ultra all Inclusive
Kód termínu: 82432919
Cena od: 1 669,00 €
+ príplatky od: 289,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Adults only


Adam & Eve   *****+      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program aquapark fitness centrum tobogán bazén vnútorný tenis stolný tenis aerobik wellness, spa volejbal konferenčná sála biliard squash diskotéka salón krásy bowling lekárska služba práčovňa, čistiareň basketbal minifutbal TV jóga plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 1000 m
Od letiště: 35 km
Úvod:
Extravagantný dizajn hotela bol od jeho otvorenia v roku 2006 ocenený niekoľkými prestížnymi oceneniami a momentálne patrí medzi TOP 10 hotelov sveta. Všadeprítomné zrkadlá, originálny systém osvetlenia, ktorý umožňuje meniť osvetlenie izby. Hotel sa nachádza v jednej z najluxusnejších oblastí Tureckej riviéry, v Beleku. Do centra mesta Belek je to 1 km. Royal Adam & Eve je situovaný priamo na súkromnej piesočnatej pláži. Hotel je určený pre osoby staršie ako 16 rokov.

Vybavenie:
vstupná hala s recepciou, hlavná reštaurácia, za poplatok á la carte reštaurácie - kebab house, mexická, talianska, rybie špeciality, medzinárodná, ázijská, reštaurácia Blind, Secret a Patisserie Lounge; 11 barov, food court, diskotéka, kaviareň, vináreň, konferenčné miestnosti, práčovňa, doktor, WiFi v celom rezorte zdarma, obchody, salón krásy, amfiteáter, kino, relaxačný bazén, beach club bazén, bazén so 4 tobogánmi, vnútorný bazén, wellness & SPA, fitnes centrum, volejbal, tenis, squash, basketbal, stolný tenis, minifutbal, vodná gymnastika, tanečné lekcie, aerobik, step-aerobik, joga, paintball, golf simulátor, večerné predstavenia a party.  Za poplatok: vodné športy na pláži, bowling, biliard. Ležadlá a slnečníky pri bazéne a na pláži ZADARMO. Plážové uteráky zdarma.

Ubytovanie:
klimatizované 2-lôžkové izby s možnosťou 1 prístelky, kúpeľňa (vaňa, sprcha alebo jacuzzi, WC), sušič na vlasy, minibar, SAT-TV, telefón, trezor, WiFi a balkón/terasa.

Stravovanie:
ULTRA ALL INCLUSIVE

Oficiálna kategória:
*****

Naše hodnotenie:

Adam & Eve je tá správna dávka luxusu. Luxusný hotel v netradičnom futuristickom štýle, patriaci medzi špičku vo svojej triede. Vynikajúce služby tohto hotela ocenia aj tí náročnejší klienti. Blízkosť golfových ihrísk ulahodí aj milovníkom tohto športu.



Popis:
Extravagantný dizajn hotela bol od jeho otvorenia v roku 2006 ocenený niekoľkými prestížnymi oceneniami a momentálne patrí medzi TOP 10 hotelov sveta. Všadeprítomné zrkadlá, originálny systém osvetlenia, ktorý umožňuje meniť osvetlenie izby. Hotel sa nachádza v jednej z najluxusnejších oblastí Tureckej riviéry, v Beleku. Do centra mesta Belek je to 1 km. Royal Adam & Eve je situovaný priamo na súkromnej piesočnatej pláži.
 

Kalkulácia zájazdu:

Adam & Eve:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)