Siam Elegance Hotel & SPA

Destinácia: Turecko » Belek » Belek

*****
Siam Elegance Hotel & SPA
Siam Elegance Hotel & SPA Siam Elegance Hotel & SPA Siam Elegance Hotel & SPA
Siam Elegance Hotel & SPA Siam Elegance Hotel & SPA Siam Elegance Hotel & SPA






Termín: od 5.6.2024 do 12.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1311780
letecká
Doprava: letecká
Strava: ultra all Inclusive
Kód termínu: 81838759
Cena od: 899,00 €
+ príplatky od: 289,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Golfové zájazdy, Potápanie, Baby friendly


Siam Elegance Hotel & SPA   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program aquapark fitness centrum detský kútik miniklub tobogán bazén vnútorný tenis stolný tenis aerobik wellness, spa sauna volejbal masáž biliard potápačské centrum jacuzzi, vírivka diskotéka kaderníctvo bowling minigolf šípky lekárska služba bezbariérový prístup práčovňa, čistiareň herňa basketbal lukostreľba TV detský bazén detské animácie babysitting detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 1000 m
Od letiště: 40 km
Úvod:
Impozantná architektúra Ďalekého východu a prírodné krásy Stredomoria sa spojili v jednom v hoteli Siam Elegance. Tento rodinný hotel sa nachádza priamo na pláži v obľúbenom letovisku Belek v blízkosti golfových ihrísk. Centrum strediska Bogazkent je vzdialené iba 1 km, kde nájdete aj bohaté nákupné možnosti. Medzinárodné letisko v Antalyi je vzdialené 40 km.

Vybavenie:
vstupná hala s recepciou, WiFi zdarma v celom areáli, hlavná reštaurácia, 4 a´la carte reštaurácií, 4 bary vrátane baru na pláži, vnútorný bazén, vonkajší bazén, vnútorný aj vonkajší detský bazén, bazén s tobogánmi, slnečníky, ležadlá a matrace na pláži zdarma, plážové osuška zdarma, detské ihrisko, detský klub, denné a večerné animačné programy pre deti i dospelých, živá hudba, disko, fitnes, turecké kúpele, sauna, parná sauna, jacuzzi, minigolf, tenis, aerobik, vodné pólo, basketbal, volejbal, lukostreľba, stolný tenis, šípky. Za poplatok: SPA, wellness, masáže, kaderníctvo, internetová kaviareň, obchody, herňa, biliard a bowling, lunapark, opatrovanie detí, doktor, fotograf, izbová služba, práčovňa, potápanie, motorové vodné športy.

Ubytovanie:
moderne zariadené 2 – lôžkové izby s možnosťou 1 prístelky, klimatizácia, kúpeľňa s vaňou/sprchou, WC, sušič na vlasy, LCD TV/SAT, Wifi zdarma, telefón, minibar denne dopĺňaný, trezor zdarma, set na prípravu teplých nápojov balkón. Detská postieľka na vyžiadanie zdarma. Hotel ponúka aj izby pre hendikepovaných a rodinné izby.

Stravovanie:

ULTRA ALL INCLUSIVE


Oficiálna kategória:
*****

Naše hodnotenie:
Jedinečný rodinný hotel s impozantnou architektúrou a kvalitnými službami ponúka neobmedzený 24-hod servis. Raj pre rodiny s deťmi, ale aj pre páry ocenia aj tí najnáročnejší klienti. Odporúčame všetkým vekovým kategóriám.


Popis:
Impozantná architektúra Ďalekého východu a prírodné krásy Stredomoria sa spojili v jednom v hoteli Siam Elegance. Tento rodinný hotel sa nachádza priamo na pláži v obľúbenom letovisku Belek v blízkosti golfových ihrísk.
 

Kalkulácia zájazdu:

Siam Elegance Hotel & SPA:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)