Casa Fora Beach Resort

Destinácia: Turecko » Manavgat

*****
Casa Fora Beach Resort
Casa Fora Beach Resort Casa Fora Beach Resort Casa Fora Beach Resort
Casa Fora Beach Resort Casa Fora Beach Resort Casa Fora Beach Resort




















Termín: od 5.6.2024 do 12.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1312489
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 81107167
Cena od: 619,00 €
+ príplatky od: 289,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Casa Fora Beach Resort   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia chladnička,minibar internet, WiFi animačný program aquapark fitness centrum miniklub tobogán bazén vnútorný tenis wellness, spa sauna turecké kúpele volejbal futbal konferenčná sála biliard diskotéka kaderníctvo bezbariérový prístup basketbal TV detský bazén detské animácie detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis
Od pláže: 0 m
Od centra: 20 km
Od letiště: 85 km
Úvod:
Casa Fora Beach Hotel sa nachádza v obľúbenej oblasti Side. Zrekonštruovaný hotel je situovaný je len 20 km od centra Manavgat s množstvom nákupných možností a 90 km od centra Antalye. Od letiska v Antalyi približne 85 km. Na pláž sa dostanete jednoducho podchodom, ktorý vedie priamo z hotelovej záhrady. Pláž je ocenená modrou vlajkou.

Vybavenie:
vstupná hala s recepciou, WiFi, konferenčná miestnosť, hlavná reštaurácia, á la carte reštaurácia, (turecká, stredomorská, rybia), lobby bar, bar pri bazéne, bar na pláži, disco bar, obchody, kaderníctvo, mini club, detské ihrisko, detské animácie, detský bazén, fitness centrum, hammam, sauna,  tenisové kurty, basketbal, vodné pólo, plážový futbal, biliard, plážový volejbal, nočné animácie pre dospelých, diskotéka, vnútorný bazén, vonkajší bazén, tobogány. Ležadlá a slnečníky pri bazéne a na pláži ZADARMO + plážové osušky. AQUAPARK NA PLÁŽI.

Ubytovanie:
klimatizované 2-lôžkové izby s možnosťou 1 alebo 2 prísteliek, SAT-TV, telefón, sociálne zariadenie, sušič vlasov, balkón, minibar.

Stravovanie:
ALL INCLUSIVE

Oficiálna kategória:
*****

Naše hodnotenie:
Hotelový komplex ponúka svojim klientom, ako oddych a relax pri veselých animáciách a skvelom jedle, tak aj množstvo športových aktivít, pri ktorých pookreje telo i duša malých aj veľkých. O spestrenie relaxu sa postarajú svojou pestrosťou aj tobogány a bazény, ktoré sú dominantou komplexu. Odporúčame najmä rodinám s deťmi, ale aj párom všetkých vekových kategórií.


Popis:
Casa Fora Beach Hotel sa nachádza v obľúbenej oblasti Side.  Na pláž sa dostanete jednoducho podchodom, ktorý vedie priamo z hotelovej záhrady. Pláž je ocenená modrou vlajkou.
 

Kalkulácia zájazdu:

Casa Fora Beach Resort:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)