Sunrise Resort

Destinácia: Turecko » Manavgat

*****
Sunrise Resort
Sunrise Resort Sunrise Resort Sunrise Resort
Sunrise Resort Sunrise Resort Sunrise Resort











Termín: od 30.6.2024 do 7.7.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1327381
letecká
Doprava: letecká
Strava: ultra all Inclusive
Kód termínu: 82399754
Cena od: 1 316,00 €
+ príplatky od: 0,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Sunrise Resort   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program aquapark fitness centrum miniklub tobogán bazén vnútorný tenis stolný tenis wellness, spa sauna turecké kúpele volejbal futbal masáž biliard squash diskotéka kaderníctvo salón krásy bowling minigolf aqua aerobic, gym práčovňa, čistiareň basketbal lukostreľba minifutbal babysitting plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 10 km
Od letiště: 75 km

Poloha:
Sunrise Resort sa nachádza v letovisku Kizilot, v komplexe World of Sunrise ktorý disponuje rozlohou takmer 150 000 m2. V tomto nádhernom areáli prepojenom s prírodou je na obdiv viac ako 140 druhov rastlín a viac ako 30 000 stromov rôznych druhov, veku a veľkosti. Hotel pestuje vlastné ekologicky pestované ovocie az byliniek pochádzajúcich z vlastnej produkcie ponúka svojim hosťom aj bylinkové čaje. Relax a zábavu ponúka 4 bazény zasadené v hotelových záhradách, aquapark s 11 šmykľavkami medzi hotelmi Sunrise Resort a Starlight Resort a jedinečná dlhá pláž s vlastným mólom aj súkromnými plážovými pavilónmi.
Mesto Side je vzdialené cca 10 km, medzinárodné letisko v Antalyi cca 75 km. Autobusová zastávka aj stanovište taxi je 10 m od hotela.

Vybavenie:
Hlavná budova a 14 klubových budov. 504 hotelových izieb. Vstupná hala s recepciou, výťahy, lobby, hlavná reštaurácia, 2 snack reštaurácie, 7 barov, 11 a la carte reštaurácií (8 v hoteli Starlight Resort), 4 bazény -1 vonkajšie (lehátka, slnečníky a osušky zdarma), slnečná terasa, aquapark so šmykľavkami pre dospelých a pre deti (medzi hotely Sunrise a Starlight), botanická záhrada, profesionálne futbalové ihrisko, minigolf, rôzne športoviská, obchody, kaderníctvo, salón krásy, diskotéka, služby práčovne.


Deti:
Detský klub (2-4, 4-12, 13-17 rokov), mini diskotéka, celodenné aktivity, vodná telocvičňa, detské festivaly, jedálenská stolička v reštaurácii, detská postieľka, detské vonkajšie kino, aquapark, bazénik. minišmykľavka v mini bazéne, požičovňa kočíkov (za poplatok), stráženie detí (od 4 rokov, za poplatok).


Wellness:
Zadarmo: turecké kúpele, sauna, vnútorný bazén
Za poplatok: služby SPA centrá, procedúry a masáže

Izby - popis:
Dvojlôžková izba Club Superior: kúpeľňa/WC (sušič vlasov), papuče, klimatizácia, telefón, trezor (zadarmo), Wifi (zadarmo), minibar (denne doplňovaný nealkoholickými nápojmi a pivom), set na prípravu kávy/čaju, balkón alebo terasa, 28 m2.
Ostatné typy izieb (pokiaľ nie je uvedené inak, majú izby vyššie uvedené vybavenie):
Rodinná izba Club Duplex: 2 spálne, 1 obývacia miestnosť, 2 kúpeľne, formou mezonetu, 65 m2.
Rodinná izba Club, 2 spálne: 2 spálne, 1 kúpeľňa, 52 m2.
Dvojlôžková izba Hlavná budova, Výhľad na krajinu: v hlavnej budove, 28 m2.
Dvojposteľová izba Hlavná budova, Výhľad na more: v hlavnej budove, výhľad na more, 25 m2.
Suite Duplex: 2 spálne, 1 obývacia miestnosť, 2 kúpeľne, formou mezonetu, 65 m2.
4 izby plne prispôsobené handicapovaným hosťom, 25 m2.

Stravovanie:
Ultra All Inclusive
raňajky, obedy a večere formou bufetu
neskoré raňajky, nočné občerstvenie (23:00-00:00), skoré raňajky (01:00-06:00)
detský bufet
palacinky, zmrzlina, turecké špeciality, rôzne druhy rýchleho občerstvenia
patisserie
popoludňajší čaj, káva a zákusky
stánok s čerstvým ovocím a zeleninou
neobmedzené množstvo alkoholických a nealkoholických nápojov miestnej výroby, vybrané druhy importovaného alkoholu
11 a la carte reštaurácií (8 sa nachádza v sesterskom hoteli Starlight Resort Hotel), 1 za pobyt večera v tureckej a la carte reštaurácii zdarma (rezervácia nutná).
Ultra All Inclusive koncept platí 24 h (lobby bar)

Pláž:
540 m dlhá piesočnato kamienková pláž priamo pri hoteli. Lehátka, slnečníky, matrace a osušky zadarmo, plážový bar v rámci Ultra All Inclusive. Súkromné plážové pavilóny za poplatok.

Športová ponuka:
Zadarmo: denné športové aktivity, lukostreľba, aqua gymnastika, vodné polo, fitness, stolný tenis, plážový volejbal, mini futbal, horolezecká stena, basketbal, aquapark.
Za poplatok: biliard, bowling, squash, motorizované a nemotorizované vodné športy, tenis (výbava a osvetlenie), jazdectvo, minigolf, profesionálne futbalové ihrisko.


Zábava:
Denné a večerné animačné programy, vystúpenia, živá hudba.

Karty:
VISA, EC/MC.

Web:

https://worldofsunrise.com/en/hotels/sunrise-resort

Internet:
Zadarmo: v spoločných priestoroch hotela a na izbách

Oficiálna kategória:
5 hviezdičiek

Poznámka:
Rozsah a kvalita uvedených služieb môže byť ovplyvnená zavedením prípadných hygienických či protiepidemických opatrení v danej destinácii.


Popis:
V tomto nádhernom areáli prepojenom s prírodou je na obdiv viac ako 140 druhov rastlín a viac ako 30 000 stromov rôznych druhov, veku a veľkosti. Hotel pestuje vlastné ekologicky pestované ovocie az byliniek pochádzajúcich z vlastnej produkcie ponúka svojim hosťom aj bylinkové čaje. Relax a zábavu ponúka 4 bazény zasadené v hotelových záhradách, aquapark s 11 šmykľavkami.
 

Kalkulácia zájazdu:

Sunrise Resort:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)