Sunthalia hotels & resorts

Destinácia: Turecko » Manavgat

*****
Sunthalia hotels & resorts
Sunthalia hotels & resorts Sunthalia hotels & resorts Sunthalia hotels & resorts
Sunthalia hotels & resorts Sunthalia hotels & resorts Sunthalia hotels & resorts









Termín: od 8.6.2024 do 16.6.2024 - 9/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1331825
letecká
Doprava: letecká
Strava: ultra all Inclusive
Kód termínu: 83119018
Cena od: 695,61 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Sunthalia hotels & resorts   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program aquapark fitness centrum tobogán bazén vnútorný tenis stolný tenis aerobik wellness, spa sauna turecké kúpele volejbal masáž jacuzzi, vírivka salón krásy petanque, bocca šípky aqua aerobic, gym lekárska služba práčovňa, čistiareň TV jóga detský bazén babysitting piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 500 m
Od centra: 8 km
Od letiště: 55 km
V tomto novom a modernom hoteli, ktorý otvoril svoje brány v roku 2023, nájde každý návštevník to, čo hľadá. Čakajú tu na Vás skvelé služby ultra all inclusive, ktoré sú pre Turecko povestné. Hotel je výlučne pre dospelých, ak ste party človek ste na správnom mieste.

Poloha:

Tento novootvorený rezort sa nachádza v obľúbenom letovisku Side, v časti Colakli. Ak túžite po nákupoch, odporúčame navštíviť tradičné miestne bazáre. Nákupné možnosti nájdete v hoteli, aj v blízkom okolí. Historické centrum Side je od hotela vzdialené iba 8 km, dobre dostupné taxíkom, alebo dolmušom. Medzinárodné letisko v Antalyi je od hotela vzdialené 55 km a centrum tohto veľkolepého veľkomesta 60 km.


Vybavenie:
6- poschodová hlavná budova, vedľajšia budova (tzv. anex), 262 izieb, výťah, recepcia, lobby s WiFi, hlavná reštaurácia, 3 a´la carte reštaurácie (turecká, medzinárodná, steak), 5 barov, 2 vonkajšie bazény, aquapark - 3 tobogány, vnútorný bazén, swim-up bazén (vstup zo swim-up izieb), animácie, amfiteáter, vodná gymnastika, stolný tenis, šípky, plážový volejbal, fitnes, aerobik, boccia, joga, turecké kúpele, parná miestnosť, sauna. Za poplatok: SPA centrum, VIP turecké kúpele, masáže, škrášľovacie procedúry, obchody, práčovňa, požičovňa áut, doktor. Koncept hotela je Párty a je sprístupnený pre osoby +16 rokov.

Ubytovanie:
2- lôžkové štandardné izby s možnosťou 1 prísteľky (25 m2), swim - up izby (28 m2, priamy vstup do bazéna, max. 2+1), apartmánové izby (50 m2, 2 miestnosti oddelené dverami, 2 balkóny, 2 kúpeľne, max. 4+0), deluxe izba s jacuzzi (28 m2 s priamym vstupom z balkóna do súkromnej jacuzzi a záhrady). Klimatizácia, kúpeľňa, sprcha, sušič na vlasy, TV, WiFi, trezor, minibar (nealko nápoje a pivo), balkón. Za poplatok: room service.

Stravovanie:
24 hod. ultra all inclusive formou bufetu. Raňajky 07:00 - 11:00, obedy 12:30 - 14:30, večere 19:00 - 21:00, snack, zmrzlina 11:00 - 18:00, cukráreň, káva - v rámci pobytu máte zdarma aj 1x Starbucks, čaj, koláčiky 10:00 - 18:00, lobby bar 24 hod, bar pri bazéne 10:00 - 18:00, disco bar 23:00 - 02:00, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje a niektoré importované nápoje v lobby bare. Jeden vstup do a´la carte reštaurácie je vrámci pobytu zdarma (rezervácia nutná vopred). Zab poplatok: vybrané importované nápoje, fľaškové nápoje, čerstvé ovocné šťavy. Podrobný rozpis ultra all inclusive programu dostanete na recepcii hotela pri ubytovaní.

Pláž:

Piesočnatá pláž je od hotela vzdialená 500 m a dostenete sa ňu shuttle busom. Plážový servis ako ležadlá, slnečníky, osušky a plážový bar 10:00 - 18:00 sú k dispozícii zadarmo. Súkromné pavilóny a vodné športy sú na pláži spoplatnené.



Popis:
V tomto novom a modernom hoteli, ktorý otvára svoje brány v roku 2023, nájde každý návštevník to, čo hľadá. Čakajú tu na Vás skvelé služby all inclusive, ktoré sú pre Turecko povestné, štýlové zariadanie a vytúžený relax. Nový hotel ktorý otvoril svoje brány v roku 2023.
 

Kalkulácia zájazdu:

Sunthalia hotels & resorts:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)