Petit Palau

Destinácia: Španielsko » Katalánsko (Barcelona) » Blanes

****x
Petit Palau
Petit Palau Petit Palau Petit Palau
Petit Palau Petit Palau Petit Palau
















Termín: od 1.6.2024 do 8.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1327678
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky
Kód termínu: 82443533
Cena od: 473,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Adults only


Petit Palau   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi sauna masáž TV
Od pláže: 150 m
Od centra: 500 m
Poloha:

Petit Palau sa rozkladá v letovisku Blanes, ktoré je známe ako vstupná brána na pobrežie Costa Brava. Je určený len pre dospelých (18+). Nachádza sa len 150 m od známej pláže S´Abanell, práve tá sa radí medzi najdlhšie pláže na spomínanom pobreží. V prípade, že by ste chceli preskúmať okolité zaujímavosti, autobusová zastávka sa nachádza len 100 m od hotela, centrum 500 m. Botanická záhrada Jardin Botanico je vzdialená 4 km jazdy autom.

 

Ubytovanie:

K dispozícii sú: jednolôžkové, dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky, sujty.
Vybavenie izieb zahŕňa: kúpeľňu so sprchou alebo vaňou, sušič vlasov, TV, klimatizáciu, Wi-Fi pripojenie, telefón, mini bar, trezor, balkón.


Služby hotela:

24-hod. recepcia, klimatizácia vo verejných priestoroch, Wi-Fi pripojenie vo verejných priestoroch, hotelový trezor, výťah, záhrada, slnečná terasa, kaviareň, bar, vonkajší bazén, slnečníky a ležadlá pri bazéne, TV miestnosť, sauna, masáže.


Stravovanie:

Možnosti stravovania: raňajky, polpenzia (raňajky, večere sú podávané formou bufetu).


Doprava:

Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.


Cena zahŕňa:

letecká doprava, letiskové poplatky, príručná batožina, ubytovanie vo vybranom hoteli na vybraný počet nocí a s vybraným stravovaním, transfer z letiska do hotela a späť, poistenie insolventnosti.


Cena nezahŕňa:

služby delegáta (program si zabezpečujú klienti individuálne), odporučený príplatok za cestovné poistenie, možnosť príplatku za registrovanú batožinu, miestna taxa 0,45 – 2,50 €/osoba/noc (podľa kategórie hotela).


Poznámka:

Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!




Popis:
 Je určený len pre dospelých (18+). Nachádza sa len 150 m od známej pláže S´Abanell, práve tá sa radí medzi najdlhšie pláže na spomínanom pobreží. V prípade, že by ste chceli preskúmať okolité zaujímavosti, autobusová zastávka sa nachádza len 100 m od hotela, centrum 500 m. Botanická záhrada Jardin Botanico je vzdialená 4 km jazdy autom.

 

 

Kalkulácia zájazdu:

Petit Palau:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)