Reymar Playa Hotel

Destinácia: Španielsko » Katalánsko (Barcelona) » Costa del Maresme

***xx
Reymar Playa Hotel
Reymar Playa Hotel Reymar Playa Hotel Reymar Playa Hotel
Reymar Playa Hotel Reymar Playa Hotel

Termín: od 1.6.2024 do 8.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1323975
letecká
Doprava: letecká
Strava: bez stravy / raňajky / polpenzia / plná penzia
Kód termínu: 81801473
Cena od: 366,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Reymar Playa Hotel   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén trezor internet, WiFi volejbal futbal konferenčná sála biliard šnorchlovanie windsurfing, surf kajak, kanoe bicykle herňa piesočnatá pláž vodné športy na pláži
Od pláže: 50 m
Od letiště: 33 km

Poloha:
Hotel Reymar Playa sa nachádza na slnečnom pobreží Costa de Maresme, v malebnom letovisku Malgrat De Mar, pobrežím ktorého vedie železnička, ktorá spája jednotlivé letoviská. Piesočnatá pláž ocenená Modrou vlajkou je vzdialená len 50 m od hotela. Hostia si môžu urobiť aj rýchly autobusový výlet do centra letoviska Santa Susanna, kde je množstvo reštaurácii, kozmopolitných obchodov, dobrých barov a zábavy pre všetkých.
Vzdialenosť od letiska GRO cca 33 km.
Vzdialenosť od letiska BCN cca 76 km.


Služby hotela:
24-hodinová recepcia, bezbariérový prístup, upratovanie, trezor (na recepcii), zmenáreň, internet a konferenčné/zasadacie miestnosti. Vonkajší bazén, priestranná slnečná terasa s lehátkami a dostatkom slnečníkov, biliard, herňa. Ďalšie športové aktivity a hry sú k dispozícii hosťom na prenájom/požičanie, vrátane cyklistiky, kanoistiky, šnorchlovania, surfovania, vodných športov a rôznych plážových hier (napr. volejbalu a futbalu).


Ubytovanie:
Reymar Playa Hotel ponúka priestranné izby zariadené komfortným vybavením, plne vybavenou kúpeľňou, TV so satelitným príjmom, telefónom, písacím stolom a zariadeným balkónom/terasou s nádherným výhľadom. Extra lôžko, uteráky, posteľná bielizeň, žehliace potreby, detská postieľka je k dispozícii na vyžiadanie. K dispozícii sú aj izby s max. 1 prístelkou a jednolôžkové izby. Upozorňujeme, že Promo izba je trochu menšia ako štandardná izba a má manželskú posteľ.

Stravovanie:
Možnosť stravovania: raňajky, polpenzia, plná penzia.
Hotelová reštaurácia ponúka jedlá medzinárodnej i miestnej kuchyne formou bufetu. Ľahšie jedlá a občerstvenie po celý deň ponúka kaviareň/bar vedľa vonkajšieho bazéna.

Doprava:
Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.

Cena zahŕňa:
letecká doprava, letiskové poplatky, príručná batožina, ubytovanie vo vybranom hoteli na vybraný počet nocí a s vybraným stravovaním, transfer z letiska do hotela a späť, poistenie insolventnosti

Cena nezahŕňa:
služby delegáta (program si zabezpečujú klienti individuálne), doporučený príplatok za cestovné poistenie, možnosť príplatku za registrovanú batožinu, miestna taxa 0,45-2,50 €/osoba/noc (podľa kategórie hotela)

Poznámka:
Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!


Popis:

Hotel má zabezpečený bezbariérový prístup.

 

Kalkulácia zájazdu:

Reymar Playa Hotel:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)