Caprici Verd

Destinácia: Španielsko » Katalánsko (Barcelona) » Santa Susanna

****x
Caprici Verd
Caprici Verd Caprici Verd Caprici Verd
Caprici Verd Caprici Verd Caprici Verd







Termín: od 1.6.2024 do 8.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1336529
letecká
Doprava: letecká
Strava: polpenzia / plná penzia / all Inclusive
Kód termínu: 83912708
Cena od: 542,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Caprici Verd    ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi miniklub parkovisko bazén vnútorný bazén vyhrievaný stolný tenis sauna konferenčná sála biliard jacuzzi, vírivka bezbariérový prístup herňa TV detský bazén detské ihrisko
Od pláže: 100 m
Poloha:

Hotel Caprici Verd Hotel sa nachádza len 100 m od pláže v atraktívnom mestečku Santa Susanna na pobreží Costa Brava. Svojim návštevníkom poskytuje luxus a súkromie, spolu s moderným vybavením a vynikajúcimi službami s cieľom zaistiť Vám úplnú relaxáciu a pohodlie. Nachádza sa priamo oproti jeho sesterskému hotelu Caprici Santa Susanna, tieto hotely spoločne zdieľajú všetky svoje zariadenia. Zo železničnej stanice Santa Susanna, vzdialenej iba 20 metrov od hotela, sa dostanete do Barcelony. Ideálna poloha, piesočné pláže, trblietavé more, pekné prostredie a široká škála vodných športov a možností zábavy z neho robia to ideálne miesto pre páry a rodiny.


Služby hotela:

24-hodinová recepcia, reštaurácia, bar, vonkajší bazén, krytý vyhrievaný bazén, detský bazén, slnečná terasa, ležadlá a slnečníky pri bazéne, záhrada, jacuzzi, sauna, detské ihrisko, mini klub, klimatizácia/kúrenie, služba organizácie výletov, zmenáreň, konferenčná miestnosť, fax/kopírovanie, internetový kútik, WI-FI pripojenie v celom hoteli, možnosť sprchy v deň odchodu aj po check-out, úschovňa batožiny, stolný tenis, biliard, herňa, výťah, izby/zariadenie pre telesne postihnutých, parkovanie


Ubytovanie:

K dispozícii sú: jednolôžkové izby, dvojlôžkové izby s možnosťou 2 prísteliek
Všetky moderné a komfortne zariadené izby sú vybavené vlastnou kúpeľňou so sprchou s toaletnými potrebami, sušičom vlasov, klimatizáciou, ústredným kúrením, WI-FI pripojením (za poplatok), satelitnou TV, rádiom, telefónom s priamou voľbou, mini chladničkou, trezorom (za poplatok), postieľkou (na vyžiadanie), balkónom s posedením.


Stravovanie:

Možnosť stravovania: raňajky, polpenzia, plná penzia, all inclusive lite
All Inclusive Lite: plná penzia formou bufetu, nápoj (voda alebo víno) počas jedál; program all inclusive končí v deň odchodu o 11:00 doobeda; klienti sú povinní za náramok s označením služieb all inclusive zaplatiť depozit vo výške 10 €/osoba, ktorý im bude vrátený pri check-out (odhlásení sa) z hotela


Doprava:

Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.


Cena zahŕňa:

letecká doprava, letiskové poplatky, príručná batožina, ubytovanie vo vybranom hoteli na vybraný počet nocí a s vybraným stravovaním, transfer z letiska do hotela a späť, poistenie insolventnosti


Cena nezahŕňa:

služby delegáta (program si zabezpečujú klienti individuálne), doporučený príplatok za cestovné poistenie, možnosť príplatku za registrovanú batožinu, miestna taxa 0,45-2,50 €/osoba/noc (podľa kategórie hotela)


Poznámka:

Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!




Popis:
Nachádza sa priamo oproti jeho sesterskému hotelu Caprici Santa Susanna, tieto hotely spoločne zdieľajú všetky svoje zariadenia. Vonkajší bazén, krytý vyhrievaný bazén, detský bazén, jacuzzi, sauna, detské ihrisko, mini klub.
 

Kalkulácia zájazdu:

Caprici Verd :
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)