H.Top Summer Sun

Destinácia: Španielsko » Katalánsko (Barcelona) » Santa Susanna

***xx
H.Top Summer Sun
H.Top Summer Sun H.Top Summer Sun H.Top Summer Sun
H.Top Summer Sun H.Top Summer Sun H.Top Summer Sun



Termín: od 1.6.2024 do 8.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1323973
letecká
Doprava: letecká
Strava: bez stravy / raňajky / polpenzia / plná penzia / all Inclusive
Kód termínu: 81800439
Cena od: 334,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


H.Top Summer Sun   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi biliard TV detský bazén detské animácie detské ihrisko
Od pláže: 100 m
Od letiště: 50 km
Úvod:
Summer Sun sa nachádza v letovisku Santa Susanna, len pár krokov od pláže. Pomerne mladé stredisko je bezprostredne prepojené so susedným Malgrat de Mar, kde sa dá poprechádzať aj v uličkách historického centra. Rodiny s deťmi majú možnosť navštíviť vodný park alebo si užiť večerné predstavenia. Mladé páry ocenia blízkosť hudobných klubov, diskoték a stánkov so suvenírmi.

Poloha:
nachádza sa 100 metrov od pláže na pobreží Costa del Maresme, len pár metrov od centra mesta Santa Susanna. Promenádu lemujú reštaurácie s voňajúcimi španielskymi špecialitami a dobrým červeným vínom, kaviarne, bary, obchody a rôzne zábavné atrakcie pre malých aj veľkých.

Hotel:
recepcia, bar, bazén s ležadlami a slnečníkmi (zdarma), detský bazén, atraktívna reštaurácia, snack bar, biliard, Wi-­Fi vo verejných priestoroch hotela je za poplatok, internetový kútik (za poplatok), hry a animačný program pre deti, detské ihrisko, požičovňa áut v stredisku. V blízkosti hotela sa nachádza minigolfové ihrisko.

Izby:
účelne zariadené klimatizované dvojlôžkové a trojlôžkové izby majú sociálne zariadenie (WC, sprcha alebo vaňa), telefón, SAT TV, chladničku za poplatok na vyžiadanie, trezor za poplatok, Wi-­Fi na izbe za poplatok. Dvojlôžkové izby s možnosťou dvoch prísteliek na vyžiadanie. Izby s bezbariérovým prístupom a detská postieľka na vyžiadanie.

Stravovanie:
polpenzia - ­raňajky a večere s možnosťou výmeny večere za obed (nutné nahlásiť v recepcii hotela deň dopredu do 18.00 hod.), formou pestrých a kvalitných bohatých bufetových stolov. Možnosť doobjednať plnú penziu alebo all inclusive za príplatok. ALL INCLUSIVE: plná penzia formou bufetu, počas jedla nápoje – víno, pivo a nealkoholické čapované nápoje, neobmedzená konzumácia alkoholických a nealkoholických nápojov v bare, rýchle občerstvenie ­- snacky, hamburgery, pizza, sendviče a zmrzlina v hotelovej reštaurácii.

Pláž:
krásna široká piesočnatá pláž s hrubozrnným pieskom asi 100 metrov od hotela (prístupná podchodom), plážový servis za poplatok, sprchy na pláži zdarma.


Popis:
Hotel ponúka izby s bezbariérovým prístupom.
 

Kalkulácia zájazdu:

H.Top Summer Sun:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)