Indalo Park

Destinácia: Španielsko » Katalánsko (Barcelona) » Santa Susanna

***xx
Indalo Park
Indalo Park Indalo Park Indalo Park
Indalo Park Indalo Park Indalo Park






Termín: od 1.6.2024 do 8.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1336530
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia
Kód termínu: 84263144
Cena od: 685,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Indalo Park   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program miniklub parkovisko bazén vnútorný masáž jacuzzi, vírivka TV detský bazén
Poloha:

Hotel Indalo Park sa nachádza v obľúbenom letovisku Santa Susanna len pár metrov od piesočnatej pláže. Celkovo disponuje tromi bazénmi z toho sú dva vonkajšie a jeden vnútorný. Hostia môžu relaxovať aj v dvoch vonkajších vírivkách. Hotel ponúka pestrý animačný program, ktorý sa postará o nezabudnuteľné zážitky. Pozdĺž pobrežia tohto španielskeho letoviska sa tiahne železnička, čo predstavuje jednu z možností ako rýchlo a pohodlne preskúmať okolité zaujímavosti.


Služby hotela:

Recepcia, úschovňa batožiny, Wi-Fi, detský bazén, záhrada, ležadlá pri bazéne, TV miestnosť, výťah, vnútorný bazén, terasa, mini klub; za príplatok: požičanie auta, parkovanie, mini bar, uteráky na pláž a k bazénu, trezor, masáže.


Ubytovanie:

K dispozícii sú: dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky. Vybavenie izieb zahŕňa: kúpeľňu so sprchou alebo vaňou, sušič vlasov, TV, telefón, centrálnu klimatizáciu; postieľka (na vyžiadanie), za príplatok: trezor, mini bar.


Stravovanie:

Možnosti stravovania: polpenzia, plná penzia (raňajky, obedy a večere sú podávané formou bufetu).


Doprava:

Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.


Cena zahŕňa:

letecká doprava, letiskové poplatky, príručná batožina, ubytovanie vo vybranom hoteli na vybraný počet nocí a s vybraným stravovaním, transfer z letiska do hotela a späť, poistenie insolventnosti.


Cena nezahŕňa:

služby delegáta (program si zabezpečujú klienti individuálne), odporučený príplatok za cestovné poistenie, možnosť príplatku za registrovanú batožinu.


Poznámka:

Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!




Popis:
Celkovo disponuje tromi bazénmi z toho sú dva vonkajšie a jeden vnútorný. Hostia môžu relaxovať aj v dvoch vonkajších vírivkách. Hotel ponúka pestrý animačný program, ktorý sa postará o nezabudnuteľné zážitky.
 

Kalkulácia zájazdu:

Indalo Park:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)