Mercury

Destinácia: Španielsko » Katalánsko (Barcelona) » Santa Susanna

****x
Mercury
Mercury Mercury Mercury
Mercury Mercury Mercury



Termín: od 14.7.2024 do 21.7.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1324016
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia / plná penzia / all Inclusive
Kód termínu: 81812944
Cena od: 816,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Mercury   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor internet, WiFi animačný program fitness centrum detský kútik biliard herňa TV detský bazén plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 150 m
Od letiště: 78 km
Úvod:
Hotel odporúčame najmä vďaka jeho ideálnej polohe len pár metrov od mora, v kľudnejšej časti, no zároveň len pár minút chôdze od živého centra obľúbeného letoviska. Ponúka príjemnú atmosféru a je vhodnou voľbou pre všetky vekové kategórie.

Poloha:
hotel je situovaný na konci pobrežnej promenády veľmi pekného a dovolenkármi vyhľadávaného letoviska Santa Susanna. Pýši sa výhodnou polohou len 150 m od dlhej pláže a najbližšie nákupné možnosti či reštaurácie a kaviarne nájdete už po pár minútach chôdze. Pozdĺž letoviska vedia pobrežná železnička, čo umožňuje možnosť výletov do blízkeho okolia. Medzinárodné letisko v Barcelone je vzdialené 78 km.

Hotel:
vstupná hala s recepciou, reštaurácia, hotelový bar, vonkajší bazén s časťou pre deti, slnečná terasa s ležadlami, medzinárodný hotelový animačný program, detský kútik, menšie fitness centrum, klimatizácia, TV miestnosť, Wi-Fi pripojenie, výťah, úschovňa batožiny, za príplatok: trezor, herňa, biliard.

Izby:
dvojlôžkové izby s možnosťou 2 prísteliek. Všetky účelne zariadené izby majú vlastnú kúpeľňu s WC, sušič vlasov, klimatizáciu/centrálne kúrenie, SAT TV, telefón a balkón. Možnosť jednolôžkových izieb.

Stravovanie:
polpenzia, plná penzia, all inclusive – raňajky, obedy a večere sú servírované formou bufetových stolov. All inclusive - bufetové raňajky, obedy, večere, počas dňa vo vybraných hodinách malé občerstvenie/snack, miestne vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje v areáli hotela.

Pláž:
dlhá a veľmi pekná pláž s hrubozrnným pieskom a prudším vstupom do mora je vzdialená len 150 m od hotela. Ležadlá, slnečníky a vodné športy na pláži sú za poplatok.


Popis:
Hotel  len pár metrov od mora, v kľudnejšej časti. Ponúka príjemnú atmosféru a je vhodnou voľbou pre všetky vekové kategórie.
 

Kalkulácia zájazdu:

Mercury:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)