Bluesea Costa Verde

Destinácia: Španielsko » Mallorca » El Arenal (S´Arenal)

***xx
Bluesea Costa Verde
Bluesea Costa Verde Bluesea Costa Verde Bluesea Costa Verde
Bluesea Costa Verde Bluesea Costa Verde Bluesea Costa Verde



Termín: od 20.5.2024 do 25.5.2024 - 6/5 dní/nocí Kód zájazdu: 1324037
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia / all Inclusive
Kód termínu: 82698477
Cena od: 233,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Bluesea Costa Verde   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor internet, WiFi animačný program stolný tenis biliard TV detský bazén detské animácie detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 850 m
Od centra: 300 m
Od letiště: 12 km
Úvod:
Príjemný hotel, ktorý je ideálnou voľbou pre všetkých dovolenkárov, ktorí obľubujú rušné a živé strediská, aktívny oddych a možnosť nákupov a zábavy.

Poloha:
tento zrekonštruovaný hotel je situovaný v okrajovej a kľudnejšej časti, inak živého letoviska El Arenal. Rušnejšie centrum je 300 m od hotela. Dlhá piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora je vzdialená 850 m. Pozdĺž pláže vedie pobrežná promenáda s reštauráciami, barmi, kaviarňami a nákupnými možnosťami. Len 400 m od hotela sa nachádza aj vodný park Aqualand. Vzdialenosť od letiska je 12 km.

Hotel:
vstupná hala s recepciou, hotelová reštaurácia, bar, snack bar, vonkajší bazén s ležadlami a slnečníkmi zdarma, detský bazén,  Wi-Fi pripojenie zdarma, hotelový animačný program pre deti a dospelých, detské ihrisko, výťah, úschovňa batožiny, stolný tenis, biliard (za poplatok), požičovňa áut.

Izby:
dvojlôžkové izby majú dve spojené lôžka, niektoré s možnosťou 1-2 prísteliek (poschodová posteľ), majú k dispozícii vlastnú kúpeľňu s WC, klimatizáciu, SAT TV, Wi-Fi pripojenie, telefón, trezor (za poplatok) a balkón. Niektoré jednolôžkové izby nemajú balkón. Možnosť jednolôžkových izieb v obmedzenej kapacite.

Stravovanie:
raňajky, polpenzia - formou bufetových stolov. All inclusive – raňajky, obedy a večere sú podávané formou bufetových stolov. Počas dňa ľahké občerstvenie v snack bare, čaj a káva popoludní, zmrzlina pre deti, vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje miestnej výroby v čase od 10.00 – 23.00 hod.

Pláž:
dlhá piesočnatá pláž Playa de Palma s pozvoľným vstupom do mora, vhodná aj pre rodiny s deťmi, je vzdialená 850 m od hotela. Plážové slnečníky, ležadlá a vodné športy sú za poplatok.


Popis:
Príjemný hotel, ktorý je ideálnou voľbou pre všetkých dovolenkárov, ktorí obľubujú rušné a živé strediská, aktívny oddych a možnosť nákupov a zábavy.
 

Kalkulácia zájazdu:

Bluesea Costa Verde:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)