Komplex Orchidea

Destinácia: Bulharsko » Albena » Albena

***+x
Komplex Orchidea
Komplex Orchidea Komplex Orchidea Komplex Orchidea
Komplex Orchidea Komplex Orchidea Komplex Orchidea









Termín: od 21.6.2024 do 28.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1311502
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 81699923
Cena od: 369,00 €
+ príplatky od: 239,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Komplex Orchidea   ***+x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum tobogán tenis stolný tenis aerobik volejbal biliard aqua aerobic, gym detský bazén detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 400 m
Od letiště: 35 km
Úvod:
Hotel Orchidea *** je situovaný v nádhernom prostredí Albena len 750 m od nádhernej piesočnatej pláže s pozvoľným vstupom do Čierneho mora. Pláž, ktorá je ocenená modrou vlajkou za čistotu prírodného prostredia je od hotela približne 10 minútovou prechádzkou ( 750 m ), časť cesty tvorí aj eskalátor, ktorý ide smerom dole 7:30-11:30 a smerom hore 11:30-23:00, hotel má bezplatnú kyvadlovú prepravu na pláž, taktiež najbližšie nákupy máte vo vzdialenosti cca 650 m , po letovisku premáva vláčik, ktorý Vás dopravy späť do hotela aj vo večerných hodinách. Unikát je že v Albene je v celom letovisku aj na pláži Wifi zdarma a dokonca na pláži nájdete aj verejnú knižnicu.

Vybavenie:
Vstupná hala s recepciou, výťah, reštaurácia, a´la carte reštaurácia, lobby bar, vonkajší bazén, bar pri bazéne, detský bazén so šmykľavkou, detské ihrisko, volejbalové ihrisko, amfiteáter, animačné programy, slnečníky a ležadlá pri bazéne a na pláži zadarmo, fitness, aerobik, vodná gymnastika, vodné pólo, stolný tenis, biliard, volejbal, animačný program pre dospelých, večerný program. Za poplatok: vodné športy na pláži.

Ubytovanie:
Klimatizované dvojlôžkové izba s možnosťou 1 – 2 prísteliek, balkón, televízia, telefón, kúpeľňa so sprchou alebo vaňou, fén, WC, chladnička (za poplatok). Apartmán – pax 4 dosp. dve samostatné spálne a obývačka.

Stravovanie:
ALL INCLUSIVE

Oficiálna kategória:
***

Naše hodnotenie:
Naše hodnotenie ***+: Nádherný hotel je dostupný pre všetky vekové kategórie, ktoré vyhľadávajú zábavu a blízkosť nákupných možností. Pre deti ako aj pre dospelých je priamo v hoteli k dispozícii animačný program a večerný program. Nádherná pláž a nádherné prostredie vo Vás zanechajú pocit úžasnej a nezabudnuteľnej dovolenky v Albene.


Popis:
Hotel Orchidea *** je situovaný v nádhernom prostredí Albena, kúsok od nádhernej piesočnatej pláže s pozvoľným vstupom do Čierneho mora. Pláž, ktorá je ocenená modrou vlajkou za čistotu prírodného prostredia.
 

Kalkulácia zájazdu:

Komplex Orchidea:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)