Laguna Garden

Destinácia: Bulharsko » Albena » Albena

****+
Laguna Garden
Laguna Garden Laguna Garden Laguna Garden
Laguna Garden Laguna Garden Laguna Garden







Termín: od 21.6.2024 do 28.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1311495
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 81795382
Cena od: 529,00 €
+ príplatky od: 239,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Laguna Garden   ****+      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia internet, WiFi animačný program fitness centrum miniklub tobogán parkovisko bazén vnútorný tenis stolný tenis masáž biliard bicykle aqua aerobic, gym TV detský bazén detské animácie detské ihrisko plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 150 m
Úvod:
Štvorhviezdičkový hotelový komplex sa nachádza v obľúbenej časti Albena ktorá je vyhľadávaná a obľúbená najmä pre svoju prírodu. Nádherná piesočnatá pláž s pozvolným vstupom do mora je vzdialená 150 metrov od hotela. V tesnej blízkosti je vyhlásená pešia zóna s obchodíkmi a centrum mesta je dostupné pešou chôdzou. V okolí hotela nájdete množstvo zábavy pre deti i dospelých (obchody, bary, reštaurácie, kaviarne,lekáreň,aquapark). Hotel v roku 2015 získal prestížne ocenenie Traveller's Choice Award. Vo vzdialenosti 800 metrov od komplexu sa nachádza miestny aquapark. Medzinárodné letisko Varna je vzdialené 40 km.

Vybavenie:
Vstupná hala s recepciou, reštaurácia, ktorú klienti využívajú v hoteli Laguna Garden, WiFi, lobby bar, vonkajší bazén a detský bazén s toboganmi pre deti (v Laguna Garden), stolný tenis, aqua aerobik, animačné programy 6 dní v týždni, detský klub a detské ihrisko (v Laguna komplex), hotel ponúka na pláži ležadlá a slnečník zadarmo, počet ležadiel a slnečníkov je obmedzený. Na jednu izbu klienti dostanú 2 ležadlá a slnečník podľa možností. Za poplatok: tenis, zmenáreň, fitnes, biliard, masáže, vodné športy na pláži, parkovisko, požičovňa bicyklov.

Ubytovanie:
Priestranné 2-lôžkové izby s možnosťou prísteľky, priestrannejšie rodinné izby s možnosťou dvoch prísteliek , sociálne vybavenie ( sprcha alebo vaňa, WC, fén), telefón, individuálna klimatizácia, rádio, SAT-TV, chladnička (za poplatok), balkón, trezor (na recepcii za poplatok)

Stravovanie:

Hotel sa ponúka s ALL INCLUSIVE.


Oficiálna kategória:
****

Naše hodnotenie:
Tento príjemný hotelový komplex umiestnený v krásnej, starostlivo udržiavanej záhrade si obľúbia rodiny s detmi ako aj klienti všetkých vekových kategóríí.


Popis:
Štvorhviezdičkový hotelový komplex sa nachádza v obľúbenej časti Albena ktorá je vyhľadávaná a obľúbená najmä pre svoju prírodu. Nádherná piesočnatá pláž s pozvolným vstupom do mora kúsok od hotela.
 

Kalkulácia zájazdu:

Laguna Garden:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)