Malibu

Destinácia: Bulharsko » Albena » Albena

****+
Malibu
Malibu Malibu Malibu
Malibu Malibu Malibu




Termín: od 21.6.2024 do 28.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1312493
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 81768386
Cena od: 529,00 €
+ príplatky od: 239,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Pobytové zájazdy, Baby friendly


Malibu   ****+      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program detský kútik miniklub stolný tenis masáž biliard TV detský bazén detské animácie piesočnatá pláž plážový servis
Od pláže: 150 m
Úvod:
Obľúbený rodinný hotel nachádzajúci sa 80 metrov od mora je ideálne miesto na rodinnú dovolenku. Vedľa hotela sa nachádza pešia promenáda prázdninovej dediny – lokalita s mnohými príležitosťami na prechádzky a zábavu.

Vybavenie:
Vstupná hala s recepciou, trezor, zmenáreň, hlavná reštauráciu Malibu, lobby bar s TV, snack bar, vonkajší bazén, bar pri bazéne, detský bazén, detský klub, animácie pre deti aj dospelých, WiFi, masáže, stolný tenis, biliard. Hotel ponúka na pláži ležadlá a slnečník zadarmo, počet ležadiel a slnečníkov je obmedzený. Na jednu izbu klienti dostanú 2 ležadlá a slnečník podľa možnosti.

Ubytovanie:
Klimatizované 2-lôžkové izby s možnosťou 1 prístelky sú vybavené SAT-TV, kúpelňa (sprcha alebo vaňa/WC), sušič na vlasy, telefón, minibar, balkón alebo terasa.

Stravovanie:

ALL INCLUSIVE

Raňajky, obedy a večere formou švédskych stolov. Počas dňa ľahké občerstvenie, miestne nealkoholické a alkoholické nápoje. Presný opis ALL INCLUSIVE dostanete v hoteli.

Oficiálna kategória:
****

Naše hodnotenie:
 ****+:
Obľúbený hotel v srdci Albeny s príjemnou atmosférou a milým personálom je ideálny pre rodinnú dovolenku. Výborná poloha v tesnej blízkosti pláže, obchodov a zároveň v príťažlivom letovisku je správna voľba pre všetky vekové kategórie.


Popis:
Obľúbený rodinný hotel nachádzajúci sa kúsok od mora je ideálne miesto na rodinnú dovolenku. Vedľa hotela sa nachádza pešia promenáda prázdninovej dediny – lokalita s mnohými príležitosťami na prechádzky a zábavu.
 

Kalkulácia zájazdu:

Malibu:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)