Nona

Destinácia: Bulharsko » Albena » Albena

***+x
Nona
Nona Nona Nona
Nona Nona Nona







Termín: od 21.6.2024 do 28.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1311497
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 81794497
Cena od: 469,00 €
+ príplatky od: 239,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Nona   ***+x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum detský kútik miniklub parkovisko bazén vnútorný stolný tenis masáž biliard TV detský bazén detské animácie babysitting plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Úvod:
Hotel Nona sa vyznačuje svojou výhodnou polohou priamo na pláži, kde môžete využiť bohatú ponuku vodných športov. Ponúka štandardné ubytovanie s možnosťou využitia obľúbených služieb All Inclusive.

Vybavenie:

Vstupná hala s recepciou, hlavná reštaurácia, lobby bar, snack bar, vonkajší bazén a detský bazén s minerálnou vodou, bar pri bazéne, detský klub, 6x do týždňa sú organizované denné a večerné animácie pre dospelých i deti, WIFI. Hotel ponúka na pláži ležadlá a slnečník zadarmo, počet ležadiel a slnečníkov je obmedzený. Na jednu izbu klienti dostanú 2 ležadlá a slnečník podľa možností. Za poplatok: zmenáreň, trezor na recepcii, stolný tenis, biliard, šach, masáže, vodné športy na pláži, parkovisko.


Ubytovanie:
Klimatizované priestranné 2-lôžkové izby s možnosťou 1 prístelky, kúpeľna (sprcha alebo vaňa, WC), SAT-TV, rádio, telefón, minibar, balkón.

Stravovanie:
ALL INCLUSIVE
Raňajky, obedy a večere formou bufetu, počas dňa ľahké občerstvenie, miestne nealkoholické a alkoholické nápoje. Presný opis služieb ALL INCLUSIVE dostanete na recepcii hotela.

Oficiálna kategória:
***

Naše hodnotenie:
***+: susediaca národná rezervácia Baltata je zárukou „liečebného a ozdravného" prostredia v celom letovisku. Čistý vzduch, prekrásna pláž s jemným, do biela sfarbeným pieskom a prostredie plné nádherných parkov splnia očakávania o tej najúžasnejšie strávenej dovolenke.


Popis:
Hotel Nona sa vyznačuje svojou výhodnou polohou priamo na pláži, kde môžete využiť bohatú ponuku vodných športov. Ponúka štandardné ubytovanie s možnosťou využitia obľúbených služieb All Inclusive.
 

Kalkulácia zájazdu:

Nona:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)