Sirena

Destinácia: Bulharsko » Kranevo » Kranevo

***xx
Sirena
Sirena Sirena Sirena
Sirena Sirena Sirena







Termín: od 21.6.2024 do 28.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1331714
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky
Kód termínu: 83100207
Cena od: 189,00 €
+ príplatky od: 239,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Sirena   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi tobogán parkovisko práčovňa, čistiareň TV detský bazén plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 1000 m
Od centra: 50 m
Od letiště: 25 km
Úvod:
Príjemný rodinný hotel sa nachádza v letovisku Kranevo. Od pláže je vzdialený približne 15 minút chôdzou. Pláž je piesková dlhá . Pešou romantickou prechádzkou sa dostanete až do Albeny. Do živého centra strediska sa dostanete prechádzkou ( 50 m ) , letisko vo Varne  je vo vzdialenosti 25 km . V blízkosti môžete navštíviť aj známe letovisko Albena alebo Zlaté Piesky. Medzi Albenou a Kranevom sa nachádza chránená oblasť Batova so vzácnymi rastlinami a stromami.

Vybavenie:
Vstupná hala s recepciou, bez výťahu, reštaurácia s terasou, parkovisko,  bazén s oddelenou časťou pre deti, terasa s lehátkami a slnečníkmi zadarmo,  Wifi , za poplatok : slnečníky a ležadlá na pláži, vodné športy na pláži

Ubytovanie:
Štandardné  2 lôžkové izby s možnosťou prístelky, majú balkón a sú vybavené telefónom,  klimatizáciou,  chladničkou, trezorom, SAT-TV,  kúpeľňou/ WC , k dispozícií aj aparmány.

Stravovanie:

Hotel sa ponúka s raňajkami.



Oficiálna kategória:
***

Naše hodnotenie:
Odporúčame klientom, ktorý majú pokojnú dovolenku. Krásne čisté pláže a more, romantické prechádzky či turistiku v rámci chránenej oblasti Batova.       


Popis:
Odporúčame klientom, ktorý majú pokojnú dovolenku. Krásne čisté pláže a more, romantické prechádzky či turistiku v rámci chránenej oblasti Batova.      
 

Kalkulácia zájazdu:

Sirena:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)