Sol Nessebar Mare/Bay

Destinácia: Bulharsko » Nesebar » Nesebar

****+
Sol Nessebar Mare/Bay
Sol Nessebar Mare/Bay Sol Nessebar Mare/Bay Sol Nessebar Mare/Bay
Sol Nessebar Mare/Bay Sol Nessebar Mare/Bay Sol Nessebar Mare/Bay













Termín: od 11.6.2024 do 18.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1312235
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 80338942
Cena od: 709,00 €
+ príplatky od: 239,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Sol Nessebar Mare/Bay   ****+      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program aquapark fitness centrum detský kútik miniklub tobogán parkovisko bazén vnútorný tenis stolný tenis wellness, spa konferenčná sála biliard kaderníctvo bowling bicykle lekárska služba bezbariérový prístup TV stolný futbal,kalčeto detský bazén detské animácie detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 50 m
Od centra: 800 m
Od letiště: 28 km
Úvod:
Hotely SOL Nessebar Mare a SOL Nessebar Bay sú súčasťou hotelového komplexu SOL Nessebar Resort, ktorý sa nachádza v čarokrásnej rozľahlej záhrade plnej rozmanitých stromov a pestrofarebných kvetov. Leží priamo na nádhernej pláži s jemným pieskom. Klienti si tu môžu vychutnávať krásny panoramatický výhľad na more a dedinku Ravda, ktorá je vzdialená len 1,8 km.

Vybavenie:

Hlavná reštaurácia, talianská a španielská reštaurácia,  lobby bar, snack bary a bary s nápojmi v areáli rezortu, zmrzlináreň, vnútorný bazén, vonkajší bazén, detský bazén so šmýkalkami a detským hradom, Aquapark a Rocky river slide, slnečníky a ležadlá pri bazéne a na terase pri pláži - podľa kapacitných možností hotela, plážové osušky, miniclub, denné a večerné animácie pre deti aj dospelých, amfiteáter pre večerné show, fitness, stolný tenis, multifunkčné ihrisko pre skupinové hry, Wi-FI. Hotelový komplex je prispôsobený na ubytovanie hostí s obmedzenou schopnosťou pohybu.

Za poplatok: Relax centrum "Rose", konferenčná miestnosť, 3 tenisové kurty, billiard, stolný futbal a hockey, Mini bowling, vodné skútre pre deti a vodné balóny pre dospelých v bazéne vo večerných hodinách, bicykle, nafukovací skákací hrad, vodné športy na pláži, kaderníctvo, doktor 24h, parkovisko.

Hoteloví hostia môžu využívať služby a zariadenia celého hotelového komplexu, avšak hlavnú reštauráciu, lobby bar a vonkajší bazén využívajú iba v tom hoteli, v ktorom sú ubytovaní.


Ubytovanie:

Priestranné, svetlé, elegantne vybavené, klimatizované 2-lôžkové izby s možnosťou 1-2 prísteliek, SAT-TV, telefón, chladnička, kúpeľňa (sprcha, WC), sušič na vlasy, WiFi, balkón.

Za doplatok: trezor.


Stravovanie:

Hotel sa ponúka s ALL INCLUSIVE.


Oficiálna kategória:
****

Naše hodnotenie:
Moderný luxusný hotel s krásnou plážou je vhodný aj pre náročnejších klientov a taktiež pre rodiny s deťmi.


Popis:
Hlavná reštaurácia, talianská a španielská reštaurácia,  lobby bar, snack bary a bary s nápojmi v areáli rezortu, zmrzlináreň, vnútorný bazén, vonkajší bazén, detský bazén so šmýkalkami a detským hradom, Aquapark a Rocky river slide.
 

Kalkulácia zájazdu:

Sol Nessebar Mare/Bay:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)