Sol Nessebar Palace Resort & Aquapark

Destinácia: Bulharsko » Nesebar » Nesebar

*****
Sol Nessebar Palace Resort & Aquapark
Sol Nessebar Palace Resort & Aquapark Sol Nessebar Palace Resort & Aquapark Sol Nessebar Palace Resort & Aquapark
Sol Nessebar Palace Resort & Aquapark Sol Nessebar Palace Resort & Aquapark Sol Nessebar Palace Resort & Aquapark









Termín: od 11.6.2024 do 18.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1311482
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 80338669
Cena od: 739,00 €
+ príplatky od: 239,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Sol Nessebar Palace Resort & Aquapark   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program aquapark fitness centrum miniklub tobogán parkovisko bazén vnútorný tenis stolný tenis wellness, spa konferenčná sála biliard kaderníctvo bowling bicykle lekárska služba bezbariérový prístup TV stolný futbal,kalčeto detský bazén detské animácie piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 50 m
Od centra: 300 m
Od letiště: 25 km
Úvod:

Hotel je súčasťou hotelového komplexu SOL Nessebar Resort a nachádza sa v čarokrásnej rozľahlej záhrade plnej rozmanitých stromov a pestrofarebných kvetov. Leží priamo na nádhernej pláži s jemným pieskom. Klienti si tu môžu vychutnávať krásny panoramatický výhľad na more a dedinku Ravda, ktorá je vzdialená len 1,8 km.


Vybavenie:

Kompletne zrekonštruovaná hlavná reštaurácia, americká, talianská a španielska reštaurácia,  lobby bar, snack bary a bary s nápojmi v areáli rezortu, zmrzlináreň, vnútorný bazén, vonkajší bazén, detský bazén so šmýkalkami a detským hradom, Aquapark a Rocky river slide, slnečníky a ležadlá pri bazéne, na terase pri pláži a na pláži - podľa kapacitných možností hotela, plážové osušky, miniclub, denné a večerné animácie pre deti aj dospelých, amfiteáter pre večerné show, fitness, stolný tenis, multifunkčné ihrisko pre skupinové hry, Wi-FI - v izbách, lobby bare a verejných priestoroch hotela. Hotelový komplex je prispôsobený na ubytovanie hostí s obmedzenou schopnosťou pohybu.

Za poplatok: Relax centrum "Rose", konferenčná miestnosť, 3 tenisové kurty, billiard, stolný futbal a hockey, Mini bowling, vodné skútre pre deti a vodné balóny pre dospelých v bazéne vo večerných hodinách, bicykle, nafukovací skákací hrad, vodné športy na pláži, kaderníctvo, doktor 24h, parkovisko.

Hoteloví hostia môžu využívať služby a zariadenia celého hotelového komplexu, avšak hlavnú reštauráciu a vonkajší bazén využívajú iba v hoteli, v ktorom sú ubytovaní.


Ubytovanie:

Priestranné, svetlé, elegantne vybavené, klimatizované 2-lôžkové izby s možnosťou 1-2 prísteliek, SAT-TV, telefón, chladnička, kúpeľňa (sprcha, WC), sušič na vlasy, WiFi, balkón.

Za doplatok: trezor na izbe, minibar.


Stravovanie:

hotel sa ponúka s ALL INCLUSIVE.


Oficiálna kategória:

*****


Naše hodnotenie:

Moderný luxusný hotel s krásnou plážou je vhodný aj pre náročnejších klientov a taktiež pre rodiny s deťmi.



Popis:
Kompletne zrekonštruovaná hlavná reštaurácia, americká, talianská a španielska reštaurácia,  lobby bar, snack bary a bary s nápojmi v areáli rezortu, zmrzlináreň, vnútorný bazén, vonkajší bazén, detský bazén so šmýkalkami a detským hradom, Aquapark a Rocky river slide.
 

Kalkulácia zájazdu:

Sol Nessebar Palace Resort & Aquapark:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)