Kuban Resort & Aquapark

Destinácia: Bulharsko » Slnečné pobrežie » Slnečné pobrežie

****x
Kuban Resort & Aquapark
Kuban Resort & Aquapark Kuban Resort & Aquapark Kuban Resort & Aquapark
Kuban Resort & Aquapark Kuban Resort & Aquapark Kuban Resort & Aquapark







Termín: od 30.8.2024 do 4.9.2024 - 6/5 dní/nocí Kód zájazdu: 1327701
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 82447566
Cena od: 537,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Kuban Resort & Aquapark   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi aquapark tobogán wellness, spa TV detský bazén detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis
Od pláže: 200 m
Od centra: 0 m
Od letiště: 28 km
Úvod:

Hotel, ktorý vyniká predovšetkým svojou ideálnou polohou a možnosťou vyžitia v hotelovom aquaparku.


Poloha:

Hotel je situovaný priamo v živom a rušnom centre obľúbeného letoviska Slnečné pobrežie plného nákupných možností, reštaurácií, barov, klubov, turistických atrakcií a zároveň aj v blízkosti promenády. Centrum historického Nesebaru je necelých 5 km. Hotel je od letiska Burgas (BOJ) vzdialený cca 28 km.


Hotel:

vstupná hala s 24-hodinovou recepciou, WiFi pripojenie, vonkajší bazén, aquapark s niekoľkými tobogánmi, detský bazén so šmykľavkami pre deti, slnečná terasa s ležadlami a slnečníkmi zdarma, udržiavaná záhrada, hotelová reštaurácia s terasou, 2 bary, detské ihrisko, úschovňa batožiny, hotelový trezor (za poplatok), zmenáreň, obchod, spa centrum (za poplatok)


Izby:

Hotel ponúka možnosť ubytovania v dvojlôžkových izbách s možnotou prístelky formou pohovky alebo apartmánoch (spálňa a obývacia časť s prístelkou formou rozkladacej pohovky a s malou kuchynkou). Izby sú vybavené sociálnym zariadením (sprcha alebo vaňa, toaleta, sušič vlasov), telefónom, klimatizáciou, SAT/TV, minichladničkou, WI-Fi pripojením a balkónom.


Stravovanie:

All inclusive:

raňajky, obedy a večere sú servírované formou bufetových stolov. All inclusive - bufetové raňajky, obedy, večere, počas dňa vo vybraných hodinách malé občerstvenie/snack, miestne vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje v areáli hotela.


Pláž:

Areál hotela je od dlhej piesočnatej pláže s pozvoľným vstupom do mora vzdialený iba 200 m. Ležadlá a slnečníky sú k dispozícií za poplatok.




Popis:
Hotel je situovaný priamo v živom a rušnom centre obľúbeného letoviska. Vonkajší bazén, aquapark s niekoľkými tobogánmi, detský bazén so šmykľavkami pre deti, SPA centrum. Plážový servis za poplatok.
 

Kalkulácia zájazdu:

Kuban Resort & Aquapark:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)