Laguna Park

Destinácia: Bulharsko » Slnečné pobrežie » Slnečné pobrežie

****x
Laguna Park
Laguna Park Laguna Park Laguna Park
Laguna Park Laguna Park Laguna Park









Termín: od 3.6.2024 do 10.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1303968
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 83826271
Cena od: 759,60 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Laguna Park   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program aquapark tobogán parkovisko stolný tenis wellness, spa minigolf TV detský bazén detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis
Od pláže: 300 m
Od centra: 5 km
Od letiště: 30 km
Novodobý hotel s aquaparkom, ktorý je výbornou voľbou pre rodiny s deťmi, ale aj pre všetkých s citom pre noční život a zábavy v blízkosti mora.

Poloha:

Hotelový komplex Laguna Park je ideálnou polohou pre dovolenkárov. Do centra sa dostane po cca 5 minútach chôdze po pobrežnom korze, lemovanom nákupnými možnosťami, reštauráciami a barmi . Neotáľate a navštívite aj centrum jedinečného starobylého mesta Nessebaru vzdialené cca 5 km.

Hotel je od letiska Burgas (BOJ) vzdialený cca 30 km.


Vybavenie:
vstupná hala s 24-hodinovou recepciou, Wi-Fi v spoločných priestoroch, vonkajší bazén, detský bazén, hotelový aquapark s tobogánmi, šmykľavkami a aktrakciami pre deti, slnečná terasa s ležadlami a slnečníkmi zdarma, hotelová reštaurácia s terasou, snack bar, pool bar, lobby bar, detské ihrisko, hotelové animácie a večerný program, spa centrum (za poplatok), parkovanie (za poplatok), stolný tenis, mini golf, zmenáreň

Ubytovanie:
Hotelový komplex, ktorý bol naposledy zrekonštruovaný v rokoch 2020-2021, zahŕňa hlavnú budovu s ôsmimi poschodiami a vedľajšiu budovu so šiestimi poschodiami s celkovým počtom 365 izieb. Ponúka dvojlôžkové izby (prístelka formou pohovky), štúdiá (2 prístelky formou pohovky) a apartmány (oddelená spáľňa a obývacia časť s pohovkou pre 2 osoby). Všetky typy izieb sú vybavené sociálnym zariadením (sprcha alebo vaňa, toaleta, sušič vlasov), telefónom, klimatizáciou, SAT/TV, Wi-Fi pripojením, balkónom, za poplatok: trezor, spotreba minibaru.

Stravovanie:
all inclusive – raňajky, obedy a večere sú servírované formou bufetových stolov. All inclusive - bufetové raňajky, obedy, večere, počas dňa vo vybraných hodinách malé občerstvenie/snack, miestne vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje v areáli hotela.

Pláž:

Areál hotela je od piesočnatej pláže so vstupom do mora vzdialený 300 m. Ležadlá a slnečníky sú za poplatok.



Popis:
Vonkajší bazén, detský bazén, hotelový aquapark s tobogánmi, šmykľavkami a astrakciami pre deti. Detské ihrisko, hotelové animácie a večerný program, spa centrum. Stolný tenis, minigolf.
 

Kalkulácia zájazdu:

Laguna Park:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)