Melia Sunny Beach

Destinácia: Bulharsko » Slnečné pobrežie » Slnečné pobrežie

****x
Melia Sunny Beach
Melia Sunny Beach Melia Sunny Beach Melia Sunny Beach
Melia Sunny Beach Melia Sunny Beach Melia Sunny Beach






Termín: od 3.6.2024 do 10.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1303976
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 82305902
Cena od: 811,80 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Melia Sunny Beach   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum tobogán parkovisko sauna TV detský bazén detské animácie detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis
Od pláže: 70 m
Od centra: 200 m
Od letiště: 40 km
Vyhľadávaný hotelový komplex Melia Sunny Beatch ponúka pohodlie i lákavú polohu. Je vhodný pre dvojice ale aj pre tých dovolenkárov ktorý by si chceli priniesť celú rodinu.

Poloha:
Hotel tvorí rozmerný komplex pozostávajúci z troch budov, ktorý je umiestnený v strednej časti letoviska Slnečné pobrežie. Od centra sa nachádza 200 metrov a od pobrežného korza a pláže približne 70 metrov. Nessebar sa nachádza 5 km od letoviska. Hotel je od letiska Burgas (BOJ) vzdialený cca 40 km.

Vybavenie:
vstupná hala s 24-hodinovou recepciou, WiFi pripojenie, vonkajší bazénový komplex s 3 detskými bazénmi, šmykľavky a tobogány pre deti a dospelých, slnečná terasa s ležadlami a slnečníkmi zdarma, ležadlá a slnečníky na pláži zdarma (obmedzený počet), 3 hlavné reštaurácie, lobby bar, snack bar/bar pri bazéne, plážový bar, minimarket, zmenáreň, 2 detské ihriská, úschovňa batožiny, denné a večerné animácie pre deti a dospelých, za poplatok: parkovanie, fitness, sauna

Ubytovanie:
Hotel ponúka moderne a elegantne zariadené dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky formou pohovky, trojlôžkové izby, junior suity (otvorený priestor, dvojposteľ a 2 samostatné lôžka) a rodinné suity (2 spálne, každá s 2 lôžkami). Všetky typy izieb majú klimatizáciu, SAT TV, chladničku, telefón, vlastné sociálne zariadenie (sprcha, WC), sušič na vlasy, trezor (za poplatok) a balkón.

Stravovanie:
all inclusive – raňajky, obedy a večere sú servírované formou bufetových stolov. All inclusive - bufetové raňajky, obedy, večere, počas dňa vo vybraných hodinách malé občerstvenie/snack, miestne vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje v areáli hotela

Pláž:
Široká piesočnatá pláž so vstupom do mora je priamo pred hotelom. V rámci all inclusive sa na pláži nachádza bar otvorený od 10.00 do 16.00 hod.


Popis:
Vyhľadávaný hotelový komplex Melia Sunny Beatch ponúka pohodlie i lákavú polohu. Je vhodný pre dvojice ale aj pre tých dovolenkárov ktorý by si chceli priniesť celú rodinu.
 

Kalkulácia zájazdu:

Melia Sunny Beach:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)