Mena Palace

Destinácia: Bulharsko » Slnečné pobrežie » Slnečné pobrežie

****x
Mena Palace
Mena Palace Mena Palace Mena Palace
Mena Palace Mena Palace Mena Palace







Termín: od 13.8.2024 do 20.8.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1312942
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 80150381
Cena od: 569,00 €
+ príplatky od: 239,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Mena Palace   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor internet, WiFi večerný program fitness centrum tobogán parkovisko bazén vnútorný wellness, spa sauna masáž minigolf práčovňa, čistiareň TV detské animácie babysitting detské ihrisko piesočnatá pláž
Od pláže: 200 m
Od centra: 100 m
Od letiště: 30 km
Úvod:
Štvorhviezdičkový hotel Mena Palace sa nachádza v centre letoviska  Slnečné pobrežie len 100 metrov od krásnej širokej piesočnatej pláže. Hotel svojím hosťom ponúka krásnu letnú záhradu s ihriskom na minigolf a širokú škálu wellness zariadení vrátane sauny a masážného štúdia. Hotel disponuje 2 bazénmi. V blízkosti hotela sa nachádza široká škála nákupných možností, barov a reštaurácíí. Ponúka vynikajúce bazény, Wi-Fi, bezplatné programy aktivít pre deti a detské ihrisko. Osobitná pozornosť je venovaná čistote celého objektu. V reštaurácíí často hráva živá hudba. Medzinárodné letisko Burgas je vzdialené približne 25 km.

Vybavenie:
Recepcia s nepretržitou prevádzkou, 2 reštaurácie s pestrou ponukou jedál, bar, minibar, 2 bazény – vonkajší a vnútorný (oba bazény so slanou vodou), tobogán, bezplatné Wi-Fi pripojenie, SAT- TV, welness (masáže a sauna za príplatok), minimarket na mieste, vyhradený priestor pre fajčiarov, súkromné parkovisko, sušič vlasov, bufet s ponukou jedál pre deti, terasa, čistiareň a práčovňa za poplatok , detská postieľka na vyžiadanie.

Ubytovanie:
Klimatizované priestranné 2- lôžkové izby s možnosťou 1 alebo 2 prísteliek, možnosť rodinnej izby, Wi- Fi, SAT – TV,  súkromná kúpeľna, sušiak a stojan na bielizeň , ležadlá a slnečníky pri bazéne zdarma.

Stravovanie:
hotel sa ponúka s ALL INCLUSIVE.

Oficiálna kategória:
****

Naše hodnotenie:
Príjemný štvorhviezdičkový hotel vzdialený od pláže len 100 metrov. Oddýchnite si vo vnútorných priestoroch s toboganom alebo pri vonkajšom bazéne s bezplatnými ležadlami. Príjemný a ochotný hotelový personál vám s radosťou pomôže počas Vášho pobytu ubytovaní Mena Palace Hotel. Vhodný pre všetky vekové kategórie najmä pre rodiny s detmi.


Popis:
 Hotel svojím hosťom ponúka krásnu letnú záhradu s ihriskom na minigolf a širokú škálu wellness zariadení vrátane sauny a masážného štúdia. Hotel disponuje 2 bazénmi.
 

Kalkulácia zájazdu:

Mena Palace:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)