Mercury

Destinácia: Bulharsko » Slnečné pobrežie » Slnečné pobrežie

****x
Mercury
Mercury Mercury Mercury
Mercury Mercury Mercury









Termín: od 3.6.2024 do 10.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1333189
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 83318926
Cena od: 391,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Mercury   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi parkovisko TV detský bazén detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis
Od pláže: 300 m
Od centra: 0 m
Od letiště: 26 km
Úvod:
Príjemný a veľmi obľúbený, centrálne umiestnený hotel, ktorý sa nachádza neďaleko pobrežia a je vhodnou voľbou pre všetky kategórie dovolenkárov.

Poloha:
Hotel je situovaný v srdci živého a vyhľadávaného letoviska Slnečné pobrežie, iba pár minút chôdze od peknej piesočnatej pláže. V blízkosti hotela je pobrežná promenáda, ktorou sa dostanete priamo do centra letoviska s početnými obchodmi, reštauráciami, barmi. diskotékami a inými zábavnými možnosťami.  Hotel je od letiska Burgas (BOJ) vzdialený cca 26 km.

Hotel:
vstupná hala s 24-hodinovou recepciou, Wi-Fi zóna, vonkajší bazén s detskou časťou a s ležadlami a slnečníkmi zdarma, slnečná terasa, reštaurácia, lobby bar, snack bar, detské ihrisko, zmenáreň, trezor na recepcii (za poplatok), parkovisko (za poplatok), minimarket

Izby:
Hotel ponuka dvojlôžkové izby s možnosťou 2 prísteliek formou rozkladacej pohovky a apartmány pre max. 4 osoby (odelená spálňa a obývacia časť s rozkladacou pohovkou). Všetky ubytovacie jednotky majú vlastnú kúpeľňu s WC, sušič vlasov, telefón, TV/SAT, Wi-Fi pripojenie, minichladničku, klimatizáciu a balkón.

Stravovanie:
all inclusive – raňajky, obedy a večere sú servírované formou bufetových stolov. All inclusive - bufetové raňajky, obedy, večere, počas dňa vo vybraných hodinách malé občerstvenie/snack, miestne vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje v areáli hotela.

Pláž:
Priestranná piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora sa nachádza 300 m od hotela. Plážový servis za poplatok. 

Popis:
Príjemný a veľmi obľúbený, centrálne umiestnený hotel, ktorý sa nachádza neďaleko pobrežia a je vhodnou voľbou pre všetky kategórie dovolenkárov.   
 

Kalkulácia zájazdu:

Mercury:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)